Zbytečná ztráta v Brlohu

FOTBAL: Ve čtvrtém kole 1.A třídy fotbalisté Šumavanu Vimperk neuspěli, takže zatím mají na kontě od začátku sezony tři body za jednu výhru.

 

 

Nová Ves-Brloh – Šumavan Vimperk  2:1 (0:1)

 

Branka za hosty: M.Císař

 

Sestava : Formánek J.- Sedláček M.,Sýs L., Psutka J. – Císař P., Pospíchal J. (75.Pankratz V), Děd J., Novotný M. – Císař M., Kuneš M., Málek O.

Hodnocení Jiřího Formánka:

 

“Na pěkném,ale malém hříšti v Nové Vsi byl vidět hlavně bojovný fotbal plný  soubojů a osobních kontaktů. Chvíli nám trvalo, než jsme si na tento fotbal zvykli, čehož domácí využili a vytvořili si několik slibných příležitostí. Postupně jsme hru vyrovnali a zaslouženě se ujali vedení po krásné kolmici Michala Kuneše na Matese Císaře, který chladnokrevně zakončil okolo vybíhajícího domácího brankáře. Do konce prvního poločasu domácí hrozili hlavně ze standardek a rohových kopů, se kterými si naše obrana poradila.

 

Bohužel se nám vůbec nepovedl vstup do druhého poločasu. Hned po rozehrávce šel sám na brankáře Ondra Málek, ale svou šanci bohužel neproměnil. Ve 48. minutě po zbytečné ztrátě míče na polovině soupeře přišel dlouhý nákop na domácího kanonýra Fischera, který vyrovnal na 1:1. V 53. minutě jsme nepřesně vhodili aut a opět po dlouhém nákopu za naší obranu domácí vstřelili vedoucí gól. Ke konci jsme si sice šance vytvořili, ale ty zůstaly bez využítí, a tak si zkušený domácí tým vítězství pohlídal.

Je škoda, že nás nepřijelo podpořit více našich diváků a nebo, že nejezdí ven i naši “jako” diváci, aby viděli jak se fandí na jiných hříštích, než ve Vimperku. V Kaplici i v Nové Vsi byla velmi dobrá fotbalová atmosféra. A i přesto, že se domácím moc nedařilo, dotlačila je k vítěznému konci.”

Foto: Zdeněk Formánek

 

novaves-vimperknovaves-vimperknovaves-vimperknovaves-vimperknovaves-vimperknovaves-vimperknovaves-vimperknovaves-vimperknovaves-vimperknovaves-vimperknovaves-vimperknovaves-vimperknovaves-vimperknovaves-vimperk