Loupežné přepadení – pachatel dopaden

Aktuálně / ověřeno:

PACHATEL DOPADEN

Pachatelem včerejšího loupežného přepadení nebyl místní muž – romského muže, který okradl starší ženu u ní doma v bytě, pomohli odhalit vimperští asistenti prevence kriminality a místní Romové.

Díky skvělé práci kriminalistů, policistů, vimperských strážníků a asistentů prevence kriminality, kteří se společně podíleli na objasnění případu, byl pachatel loupežného přepadení, které se stalo včera dopoledne v ulici Klostermannova (vedle ul. Čelakovského, jak jsme informovali původně) dopaden.

Včera ve večerních hodinách byla na žádost policistů z Obvodního oddělení Policie ČR Vimperk povolána zásahová jednotka, která provedla úspěšný zásah proti pachateli. Muž romské národnosti se schovával v ulici Steinbrenerova. K jeho odhalení přispěla velkou měrou znalost místních poměrů a spolupráce místních Romů a asistentů prevence kriminality Vimperk.

 

Dopadený pachatel byl zadržen a převezen k dalšímu vyšetřování. Podle informací redakce mělo být motivem k jeho jednání získání prostředků na hraní automatů.

-red-

 

————————————————————————————————————————————————————————

K loupežnému přepadení došlo včera v dopoledních hodinách ve Vimperku. Na pomoc při objasňování případu byli Policií ČR  přivoláni také městští strážníci a asistenti prevence kriminality.

Podle informací redakce  mělo k trestnému činu dojít v ul. Čelakovského. Ačkoli jsme se snažili zjistit podrobnosti, Policie ČR zatím žádné další  informace k případu neuvolnila. Jakmile budou známy bližší okolnosti, budeme vás informovat.

 

-red-