ano

Vážení voliči – děkujeme

Vážení voliči,

děkujeme vám za vaše hlasy, kterými jste podpořili naše kandidáty Lukáše Sýse a Tomáše Košku k získání mandátu zastupitelů našeho města Vimperk za hnutí ANO.

 

Na místní politické scéně jsme nové uskupení se zcela novými lidmi. Získání těchto dvou mandátů je pro nás velký úspěch. Budeme dělat vše, abychom vaši důvěru nezklamali. Naši kandidáti budou podporovat všechny slušné zastupitele, kteří stejně jako my usilují o transparentní vedení radnice a stejné podmínky pro všechny občany.

 

Nyní začínají povolební vyjednávání, nás ale posty nezajímají. Chceme provést hloubkové audity tak jako zástupci našeho hnutí na ministerstvech, která řídí a kompletně zveřejnit výsledky. Chceme přezkoumat rodinné klany zaměstnané na radnici, provést personální audity a audity výběrových řízení, Chceme zveřejnit veškeré smlouvy v registru smluv, nikoliv pouze smlouvy nad 100.000,- Kč.

 

Ať bude naše pozice v koalici nebo v opozici, své názory budeme tvrdě prosazovat. Věříme, že naší prací v zastupitelstvu vás přesvědčíme o tom, že naše slova nebyly pouze sliby a dáte nám důvěru i v dalších volbách.

 

Chceme, aby opět rozhodovala slušnost a pracovitost, nikoliv známosti.

 

Ještě jednou vám všem děkujeme a těšíme se, že nás budete kontaktovat s vašimi problémy a podněty, které budeme na radnici řešit. Je před námi spoustu další práce.