Dnes představujeme KUBÍKA

logosnn

Letošní Koncert Šumavy na nohou, který se uskuteční 9. 7. 2016 v KD Cihelna Vimperk, je pro Martinku, Rozálku, Daníka, Kubíka a Vládíka. Hlavním hostem večera bude Ewa Farna, kterou doprovodí kapely When It Rains ze Strakonic a prachatičtí Lucky Brew.

Letos bude podporováno pět dětí ze Šumavy i širokého okolí. Děti jsou ze Čkyně, Horšovského Týna, Chluman, Klatov a Vimperka. Rodiče dětí se spolku přihlásili na základě výzvy, se kterou spolek oslovil praktické školy, mimoškolní zařízení i úřady práce spolupracující s lidmi a s děti s⁠ postižením, aby předali rodičům a opatrovníkům dětí a lidí se 3. a 4. stupněm zdravotního postižení informace o jeho činnosti a ochotě pomoci právě jim.

 

 

otevřená srdceDNES VÁM PŘEDSTAVUJEME  KUBÍKA

 

 SNN Kubik predstaveni

 

Šestiletý Kubík trpí epilepsií a dětskou mozkovou obrnou. V současné době se s oporou postaví a dokáže chvíli stát. Nechodí, ale svižně se pohybuje lezením. Kubík je plně závislý na obětavé pomoci rodiny a asistentky, a to 24 hodin denně – i v noci je potřeba často ho polohovat. V současné době Kubík navštěvuje na několik hodin denně stacionář.

 

Kubík rád sleduje sport a potřebuje léčebný pobyt

Kubík rád sleduje sportovní noviny, zvláště když je moderuje Michal Hrdlička.

 

Baví ho také pohádky, v oblibě má například Včelí medvídky. Rád také vymýšlí různé lumpárničky, kterými rozveseluje sebe i své okolí.

 

Prostředky získané z Koncertu Šumava na nohou využije rodina na pobyt v Centru HÁJEK z. ú., který se specializuje na léčbu dětské mozkové obrny pohybovou terapií TheraSuit. Kubík už pobyt v podobném zařízení na Slovensku absolvoval a velmi mu pomohl.

 

 

>>>DOKÁŽEME TO SPOLEČNĚ?<<<

 

 snn kubik2

 

 

PODPORA NA HITHIT.CZ

Můžete pomoci členům spolku se samotným uspořádáním koncertu. Tím, že samotný výtěžek z prodaných vstupenek, jde do veřejné sbírky, nemohou si organizátoři nechat žádné peníze na samotné pořádání koncertu. Všichni, kteří činnosti Šumavy na nohou fandí, se mohou stát sponzorem KONCERTU.

 

SNN 2016 deti spolecna

“Děti 2016”

 

Zatím jsme díky vám získali:

>>>KLIKNI PRO AKTUÁLNI INFORMACI O STAVU KONTA<<<

 

Kampaň na www.hithit.cz, jejímž cílem je získat mezi drobnými podporovateli 65.000 Kč. běží do 6. června. V této době stačí jít na www.hithit.cz, vyhledat projekt Šumava na nohou a⁠ přispět na něj jakoukoli částkou. Veškeré informace jak přispět a pomoci tak uspořádat koncert, se dozvíte na zmíněných stránkách.

 

 

 

banner ewa

 

 

VSTUPENKY

Vstupenky lze koupit online na www.ticketon.cz, kde jednoduše zadáte do vyhledávače Šumava na nohou. Fyzicky jsou k dostání ve Vimperku –⁠ v⁠ Trafice U jelena, na baru v KD Cihelna a Městském kulturním středisku. Máte-li blízko do Prachatic nebo do Strakonic, koupíte si je i v tamních Infocentrech.

 

QR kód, který vás přesměruje na online předprodej vstupenek na Šumavu na nohou 2016:

static qr code without logo


 

otevřená srdceZítra vám představíme VLÁDÍKA

snn vladik 1

 

snn deti kolaz

 

 

Celkový rozpočet Koncertu bude zhruba 270.000 Kč. Prostředky na něj získává Šumava na nohou od sponzorů – malých i větších, od města Vimperk i okolních měst a obcí a také žádá o podporu Jihočeský kraj a různé další nadace. Pilířem činnosti spolku přitom zůstává několik jednoduchých zásad. Členové nemají z činnosti spolku žádný hmotný ani finanční osobní prospěch. Chtějí ostatním poskytovat možnost, jak pomoci druhým a ještě se přitom bavit.

Je na každém z nás, jestli se rozhodneme podpořit Koncert, nebo si koupíme lístek a půjdeme se na Koncert podívat. Ale obojí má určitě smysl, každá pomoc se počítá.

SNN2016 letak sponzori A5 web1

O všech aktivitách Šumavy na nohou vás budeme pravidelně informovat.

logosnn              otevřená srdce logo šumava

{jcomments off}