První porážka st.žáků Šumavanu

FK Trhové Sviny Šumavan Vimperk 2:0 ( 1:0)

 

 

sestava: Uhříček L., Formánek J.. , Uhlík M., Bízek V., Matoušek V.- Vintr L., Červený O., Frček L., Rod O.- Koloušek T., Chrášťanský J.

střídali : Kopolovič P., Matoušek M.

 

Pro naši první porážku jsme si dojeli na hřiště velmi nepříjemného soupeře, který využil z minima maximum. To na co jsme se připravovali, přišlo hned ve 3.minutě. Dlouhý nakopnutý míč, naše chyba a domácí vedli 1:0. Poté jsme převzali hru do svých rukou a hrálo se vlastně jen na jednu branku. Díky tomu,že jsme nedokázali žádnou šanci prvního poločasu využít, šlo se do kabin za stejného stavu.

 

Druhý poločas začal jako přes kopírák. 2.minuta,naše šance bez úspěchu, dlouhý odkop a stav byl 2:0 pro domácí. Opět jsme zavřeli domácí na jejich polovinu, ale bez úspěchu. Byl to náš souboj s domácím brankářem, který zlikvidoval i nemožné a byl nejlepším hráčem domácích. Postupně jsme vrhli všechny síly do útoku, ale bohužel se nám vyrovnat nepovedlo. I přes naši prohru,musím říct,že to byl z naší strany velmi dobrý výkon, kterému chyběly jen góly. Takový je někdy fotbal.