Fotbalové dohrávky

Muži I. A (sk. A) 

Šumavan Vimperk – FC Chýnov 2:1 (1:1)

 

Góly: 6. Málek, 83. (11) Vondrášek – 12. D. Havlík.

 

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka:

V dohrávaném kole jsme doma hostili Chýnov a samozřejmě jsme chtěli a potřebovali nutně vyhrát. Začátek zápasu nám vyšel skvěle a brzy jsme vedli, kdy navrátilec Honza Blahout ideálně vyslal Málka, který si poradil s hostujícím brankářem a poslal nás do brzkého vedení. Toto jsme ale neudrželi a ve 12. minutě jsme inkasovali na 1:1. Po celý druhý poločas jsme se již nedostali do hry a nehráli jsme nic. Naopak to byl náš soupeř, který byl lepší. I přesto jsme ale šli do druhého poločasu s cílem vyhrát a pokusit se výhru takzvaně ubojovat, když se nám nedařilo fotbalově. Náš soupeř zalezl na svou polovinu a urputně bránil remízový stav. My se naopak snažili o vítězný gól, ale ten ne a ne přijít. Nehráli jsme vůbec dobře a nedalo se na to koukat. Naštěstí se nám podařilo vstřelit vítězný gól Vondráškem z penalty, která se kopala po faulu na Vachtu. Před utkáním jsem hráčům říkal, že musíme vyhrát a to klidně i ubojovanou a nehezkou výhrou, což se podařilo a můžeme být šťastní za tři body. Bohužel nemůžeme být spokojení s předvedenou hrou, ale v posledních zápasech jsme hráli dobrý fotbal a nezískali jsme v nich ani bod… A fotbal se hraje na góly a na body, které jsme teď získali a můžeme jít s trošku klidnější hlavou do dalšího zápasu doma s Vacovem, který hrajeme doma již tuto sobotu od 15:00 hodin.

 

Závěrem bych chtěl poděkovat Honzovi Blahoutů, který se vrátil do sestavy a svým výkonem nám hodně pomohl. Ukázal, že mu naše výsledky nebyly lhostejné a na nějaký čas nám pomůže. Je to bojovník, kterého přesně potřebujeme.

 

foto:Zdeněk Formánek

 

  {gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/zari/fotbal_muzi_vimperk_chynov{/gallery} 

 

 

 


 

 

úterý 27. září 2016 od 17.30h

Krajský přebor mladší žáci – dohrávka

TJ Šumavan Vimperk – TJ Malše Roudné 7:0 (3:0)

branky: Š. Kecskés 3, J. Paletář, J. Uhlík, P. Benda, M. Podroužek

sestava Vimperka: Mikula, Sedlár, Hejtmánek, Markovec, Sova, Pineau T., Benda, Kecskés, Paletář, Podroužek, Švarc, Juřík, Uhlík J.

trenéři: Jaroslav Uhlík, Miroslav Podroužek

 


 

 

středa 28. září 2016 od 15.30h

Krajský přebor starší přípravka – turnaj v Písku

 

FC Písek “A” – TJ Šumavan Vimperk 7:14 (2:8) – utkání o první místo průběžné tabulky

FC Písek “B” – TJ Šumavan Vimperk 6:19 (3:11)

 

sestava Vimperka: Wolf, Juřík, Švarc, Uhlík J., Podroužek, Kliment A., Iliev, Chvosta, Aleš, Pineau M., Sedláček, Matheisl, Hovorka, Krejsa

trenéři: Jaroslav Brašna, Václav Hovorka, Miroslav Podroužek, Jaroslav Uhlík