Ples HC Vimperk číslo 4. Těšte se!

Plesová sezóna je již v plném proudu a s tanečním parketem se ještě neloučíme.

 

Hokejový ples HC Vimperk zaplní kulturní dům Cihelna již 25. 3. 2017 od 19 hodin.

 

25.3.hokejovy ples vimperk

 

Jak bude tento ples probíhat, co si pro vás organizátoři připravili a na co se můžete těšit, na to jsme se zeptali Davida Vinše, hokejisty HC Vimperk, trenéra těch nejmenších a jednoho z organizátorů plesu. 

 

 

Kolikátým ročníkem již Hokejový ples pořádáte?

Letos pořádáme 4.ročník Hokejového plesu. Doufám, že laťku zvedneme zase o kousek výše. Každým rokem se Hokejový ples zlepšuje jak programem, tak návštěvností.

 

062-DSC 0106

 

 

Loni váš ples moderovala Adéla Jirkalová, moderátorka rádia Kiss Jižní Čechy. Budete pokračovat v tradici a oslovíte i tentokrát tuto moderátorku?

Ano. Jsme rádi, že Adéla naši nabídku přijala a domluvili jsme se na podmínkách. Je znát její profesionalita a i díky ní se ples dostal na úplně jinou úroveň. Moc se těšíme na její návštěvu.

 

Co jste letos připravili v programu pro příchozí tanečníky?

Program bude určitě zajímavý jako vždycky a tanečníci si určitě přijdou na své.

 

 

065-DSC 0109

 

Kdo se podílí na organizaci plesu?

Organizaci plesu má na starost tým šesti lidí, kteří mají rozdělenou práci, tak, aby se vše povedlo a všichni byli spokojení. Každý, kdo někdy dělal ples, tak ví, že se nejedná o lehkou práci. Asi nejvíc ‘na hrbu’ toho má vedoucí A-mužstva Jirka Horejš.

 

Pokud se někdo rozhodne, že by chtěl ples navštívit, kde sežene lístky?

Lístky jsou dnešním dnem v prodeji na Bowlingu v KD Cihelna u p.Vítovce (denně od 16:00 hodin včetně sobot a nedělí). Cena lístku do sálu je 250 Kč a do předsálí 150 Kč.

 

007-DSC 0012

 

 

Závěrem bych chtěl všechny pozvat a popřát příjemnou zábavu, o kterou se bude starat i skupina DeFacto. Ples začíná v 19:00 h.


David Vinš.

(z.f)

{jcomments off}