17

Policejní mistrovství v areálu Vodník

Policejní mistrovství ČR

 

Jihočeský kraj – Na Šumavě se opět běhalo na lyžích.

 

     Krásná Šumava hostila od neděle 5. února 2017 další policejní mistrovství ČR v běhu na lyžích, tentokrát si sportovci užili tratě v lyžařském areálu Vimperk – Vodník. Jihočeský kraj tak v pořádání mistrovství navázal na minulé úspěšné ročníky a na start se postavilo padesát mužů a čtrnáct žen. Boje o mistrovské tituly se zúčastnili sportovci, kteří uspěli v krajských kvalifikacích a přijeli si změřit síly s kolegy z útvarů z celé republiky.

 9

     Na organizaci sportovního podniku se podíleli: Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje, Útvar policejního vzdělávání a služební přípravy, Unie tělovýchovných organizací Policie ČR, sportovní svaz policistů a hasičů, z.s., Sportovní klub policie České Budějovice a Olymp Centrum sportu Ministerstva vnitra.

 

     Pořadatelé v čele s technickým ředitelem mistrovství kpt. Mgr. Martinem Kukačkou připravili pro závodníky tratě, kde nechyběly rychlé sjezdy i náročná stoupání.

 

     Bezchybné zázemí a servis zajistil všem účastníkům mistrovství Wellness a sport hotel Šumava nedaleko Kašperských hor. Díky kvalitním službám mohli závodníci nastupovat do závodů vždy pni sil, dobré nálady a s chutí zabojovat o přední příčky.

 

     Sportovci prověřili svou připravenost v kombinovaném závodě, první den se jelo klasickou technikou, druhý den volnou technikou a poslední den také ve štafetách, které byly „perličkou“ celého mistrovství.

 

     Týmová atmosféra, nasazení sportovců, obětavost organizátorů a skvělý servis hotelových služeb, to vše dohromady udělalo z letošního mistrovství další vydařený sportovní podnik.

 

     Gratulujeme vítězům, kteří předvedli skvělé výkony, ale oceňujeme i všechny další účastníky, kteří se při závodech vydali ze svých sil a snažili se držet krok s těmi nejlepšími. Ocenění přebírali vítězové z rukou ředitele Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje plk. Mgr. Bc. Luďka Procházky. 

 

{gallery}vimperk/2017/02_unor/policie{/gallery}

 

Zdroj: PČR

 

{jcomments off}