Vydařený fotbalový víkend Šumavanu Vimperk

I. A třída, skupina A muži

Šumavan Vimperk – SK Slavia Č. Budějovice 2:0 (2:0)

Góly: 23. Pospíchal, 42. Ketzer.

Sestava Vimperka: Hrubý – Blahout J., Sedláček, Tischler, Děd – Blahout V., Ketzer – Pankratz, Vondrášek (K), Pospíchal – Chvosta

Střídali: Podskalský, Samohejl, Psutka, Sýs,

Trenéři: Michal Uhlík, Jiří Košnař

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka: Se silným soupeřem jsme předvedli kolektivní výkon a musím pochválit všechny kluky. V kabině jsme si řekli, že musíme být důslednější v defenzivě, abychom nedostali laciné góly jako v předchozích utkáních a to jsme splnili na sto procent. V příštím zápase jedeme na hřiště budějovické Lokomotivy a pokusíme se přivézt nějaký ten bodík a zopakovat výkon z utkání se Slávií.

 

I. A tř. dorostu, 4. kolo

TJ Šumavan Vimperk – Vlachovo Březí 5:1(4:1)

branky: 6′ Gyürüsi, 22′ Uhlík (p), 37′, 52′ Šimandl, 42′ Matoušek V. – 43′ Kukla

 

Hodnocení utkání trenérem Jiřím Formánkem: První domácí zápas jsme zvládli a hlavně první poločas byl z naši strany velmi dobrý. Dali jsme góly po pěkných akcích a ještě některé nevyužili. Druhý poločas jsme hráli z povinnosti a při velikých šancích soupeře nás podržel Feďa. Teď nás čeká zápas v Blatné tak uvidíme co nás čeká.  

 


 {gallery}vimperk/2017/fotky_zdenek_formanek/zari/fotbal_dorost_vimperk_brezi/{/gallery}

 

 

ČEZ KP, starší žáci 2. kolo

sobota 2.9.2017

TJ Šumavan Vimperk – TJ Hradiště 5:1 (3:0)

branky: 14′, 17′, 25′, 52′ Chvosta, 47′ Benda – 56′ Zelenka

sestava: Vrábel – Paletář, Hejtmánek, Matoušek (k), Schettini – Novotný, Benda, Kubačka, Sýs – Chvosta, Potůček

střídali: Vavřík, Bašta, Chalupa, Zuska, Štěpánek

trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

Hodnocení trenérů: ,,Ve druhém utkání této sezóny na naše hřiště přijelo Hradiště, které v minulém kole nadělilo Blatné 11 branek a tak jsme tušili, že nás nebude čekat nic jednoduchého. Utkání začalo vyrovnaně, kdy na obou stranách byli vidět obrovské šance, ovšem v naší brance exceloval Vrábel a tak soupeř vždy vyšel na prázdno. My jsme si také vypracovali několik šancí, ale neproměňování tutovek jsme si bohužel přenesli z předchozího utkání s Lokotkou. Naštěstí pro nás protrhnul střeleckou smůlu Vašek Chvosta, který ve 14´načal svou kanonádu a do poločasu se ještě trefil dvakrát, kdy završil hattrick. Nutno podotknout, že soupeře dvakrát vychytal náš gólman a jednou trefili hráči Hradiště tyč.

 

Do druhého poločasu jsme vstupovali s tím, aby jsme nedostali góla a naopak ještě nějaký gól vstřelili, to se nám povedlo, když po krásné individuální akci zavěsil mladší žák Petr Benda. Svou střeleckou chuť završil v 52´opět Vašek Chvosta a bylo po zápase. Hosté už jen stačili snížit po nedorozumění mezi Baštou a Novotným, kdy na střelu Zelenky byl Vrábel krátký.Musíme kluky opět pochválit, za předvedený výkon a chuť se kterou do utkání nastoupili. Všichni zaslouží pochvalu, hráli na jedničku….Jedničku s hvězdičkou si zaslouží Chvosta, Matoušek, Vrábel a Hejtmánek.

 

V dalším kole zajíždíme do Českého Krumlova, resp. do Kájova, kde Krumlov hraje své domácí zápasy. Budeme určitě chtít navázat na výkony z předchozích dvou zápasů.”

 

 

KRAJSKÝ PŘEBOR mladší žáci

sobota 2.9.2017 od 11.45h

TJ Šumavan Vimperk z.s. – TJ Hradiště 12:0 (6:0)

branky: Šimon Kecskés 4, Jaroslav Uhlík 2, Jan Paletář 2, Petr Benda 2, Adam Kliment, Marek Sova

sestava Vimperka: Petr Wolf, Marek Sova, Petr Švarc, Radek Juřík, Adam Kliment, Jaroslav Uhlík, Šimon Kecskés, Mikuláš Ludačka, Petr Benda, Jan Paletář, Filip Aleš, Jaroslav Chvosta, Samuel Schettini

trenér: Jaroslav Uhlík

 

“Kluci opět odehráli super utkání. Zaslouží pochvalu celý tým a konkrétně chválím Benďase a Palizu za předchozí utkání, které odehráli za starší žáky.”