Zažít Vimperk jinak – harmonogram

 

   Necelé tři dny nás dělí od vypuknutí velké sousedské slavnosti – Zažít Vimperk jinak. Zástupci místních spolků, sdružení, sportovních klubů, obchůdků, kaváren a restaurací dali hlavy dohromady a vymysleli velice pestrý program, který dokáže uspokojit malé i velké, hladové i syté, činorodé i pohodlnější, veselé i zádumčivé, zimomřivé i otužilé – zkrátka všechny. Účast na slavnosti je jedinečnou možností potkat v ulici Pivovarská v úseku od pošty ke gymnáziu místo aut a chodců např. kladinu, lezeckou stěnu, kresby na silnici od dětí, místní i přespolní muzikanty a mnoho dalšího. Akce vypukne v devět hodin ráno a potrvá až do pozdních nočních hodin.

 

     Jak jsme slíbili, přinášíme konkrétní harmonogram akce spolu s mapkou umístění jednotlivých atrakcí. Ve zcela neočekávaném případě, kdy počasí nebude přesně takové, jaké jsme si objednali, máme připravenou i mokrou variantu. Tak tedy neváhejte a přijďte za každého počasí zažít Vimperk jinak!

 

Více informací na www.zazitvimperkjinak.cz

 

harmonogram v3 published

 

 

logoChceme Vimperákům nabídnout další pohled na dění v našem městě. Sešli jsme se jako lidé napříč politickými stranami, různého věku, s rozdílnými názory, ale s něčím, co nás spojuje. Tím něčím je vize Vimperka, kde slušnost a dobré vztahy jsou samozřejmostí. Vimperka, kde jsou aktivní lidé podporováni, a nikoli odrazováni. Vimperka, kde odlišný názor je nezbytným prvkem diskuze. Pojďme společně oživit Vimperk. Vimperk, kde lidé žijí spolu, ne vedle sebe.

 

 

 

{jcomments off}