Vysoké výhry Šumavanu Vimperk

Muži po třetí v řadě vyhráli. O dva góly se postaral zkušený Chvosta

 

16. 9. 2017, 6. kolo

I.A třída mužů – sk.”A”

TJ Šumavan Vimperk z.s. – FC Velešín 4:1 (2:0)

Střelci: 12. Vondrášek Petr (pen.), 23. Chvosta Michal, 52. Blahout Václav, 78. Chvosta Michal – 86. Pomije Tomáš

Sestava Vimperka: Hrubý (77´Jaroš) – Děd, Tischler (46´ Sýs), Sedláček, Psutka – Čech, Blahout V., Ketzer (76´ Bláha), Vondrášek (K) (62´Pankratz), Pospíchal (67´ Podskalský) – Chvosta Trenéři: Michal Uhlík, Jiří Košnař Vedoucí týmu: Milan Kavan

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka: ,,V dalším domácím zápase jsme přivítali celek Velešína a chtěli jsme potvrdit dobrou formu z posledních zápasů a především si připsat další důležité body. Náš soupeř se hlavně bránil a my jsme museli najít cestu k jeho brance, což se nám moc nedařilo. Hráli jsme moc zbrkle, nedařila se nám kombinace a v prvním poločase jsme z toho vytěžili pouhé dva góly. Trefil se Vondrášek z penalty a střelec Chvosta.

 

Do druhého poločasu jsme šli s cílem naše vedení a převahu ještě navýšit a to se nám podařilo pouze dvakrát. Několik vyložených šancí jsme ještě neproměnili a v závěru ještě inkasovali z rohu. Vyhráli jsme tedy 4:1 a důležité body zůstaly doma, což jsme chtěli. Hrou jsme ale oko našeho fanouška tentokrát moc nepotěšili. Počítají se ale především body a my jsme spokojení.

 

V dalším kole zajíždíme na derby do Vacova a to bude úplně jiný zápas. Budeme chtít přivézt zase nějaký ten bodík a byli bychom rádi,kdyby nás naši fanoušci přijeli podpořit a tímto je zvu na příští neděli od 16:30 hodin na Vacov. ” 

 

 

 {gallery}vimperk/2017/fotky_zdenek_formanek/zari/fotbal_muzi_vimperk_velesin/{/gallery} 

 

 

 


 

 

V opakovaném utkání naši dorostenci dekasovali soupeře 11 góly

 

 

1. A dorostu, sk. B

sobota 16.9.2017

Slavoj Volyně – Šumavan Vimperk z.s. 4:11 (0:4)

branky: 64´, 70´Kahuda, 79´, 89´ Tokár – 13´Chrášťanský, 23´, 55´ Uhlík, 28´Gyürüsi, 42´, 53´ Koubek, 63´, 72´ Šimandl, 66´, 86´ Vintr, 88´ Tachajev

 

 


 

 

Starší žáci se rozstříleli až ve druhém poločase

 

 

KP Starších žáků, 4. kolo

sobota 16.9.2017

Šumavan Vimperk z.s. – Jindřichův Hradec 3:0 (0:0)

branky: 50´Matoušek (p), 56´Štěpánek, 68´ Benda

sestava Vimperka: Vrábel – Paletář, Matoušek (K), Bašta, Schettini – Sýs, Benda, Kubačka (45´ Chalupa), Novotný – Chvosta, Potůček (35´ Štěpánek) trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

Hodnocení trenéra Lukáše Sýse: ,,Po nepřesvědčivém výkonu v Českém Krumlově, jsme vše chtěli napravit v domácím utkání s Hradcem. První poločas jsme odehráli především na soupeřovo polovině hřiště, ale bohužel jsme se nedokázali gólově prosadit.

 

Ve druhém poločasu jsme hru ještě zlepšili a i díky tomu jsme vstřelili tři branky. První po penaltě, kterou až z dorážky proměnil Matoušek, další branku přidal výborně hrající Štěpánek, který se nejlépe zorientoval před brankou soupeře po krásném centru Chalupy a třetí gól vstřelil Benda, který tak okořenil svůj výkon, když dalekonosnou střelou překonal hostujícího golmana. Kluky chci za odvedený výkon pochválit. Vyzdvihl bych především Matouška, Bendu, Štěpánka a určitě i soupeřova brankáře Benedu, protože chytal výborně a minimálně dalším čtyřem tutovkám zabránil. 

 

 {gallery}vimperk/2017/fotky_zdenek_formanek/zari/fotbal_st_zaci_vimperk_hradec/{/gallery} 

 

 


 

 

Krajský přebor mladších žáků sobota

16.9.2017 od 11.45h

TJ Šumavan Vimperk z.s. – FK Jindřichův Hradec z.s. 10:1 (5:1)

branky Vimperka: Kecskés 5, Sova 3, Aleš, Kliment

sestava Vimperka: Wolf Petr, Sova Marek, Švarc Petr, Juřík Radek, Benda Petr, Uhlík Jaroslav, Kecskés Šimon, Paletář Jan, Schettini Samuel, Pineau Teodor, Kliment Adam, Aleš Filip, Chvosta Jaroslav, Ludačka Mikuláš.

 

 

 

 

 

 {gallery}vimperk/2017/fotky_zdenek_formanek/zari/fotbal_ml_zaci_vimperk_hradec/{/gallery}