2

Nechala v příkopu tašky s notebookem

Žena nechala v příkopu tašky s notebookem a šla pro peněženku. Přišla o vše 

 

2     Vimperští policisté pátrají po zloději, který vzal z příkopu u silnice mezi obcemi Mladíkov a Vacov na Prachaticku dvě tašky. Odložila si je tam starší žena, když se potřebovala vrátit domů a nechtěla se s nimi tahat tam a zpět.

 

    Starší žena se v pondělí před osmou hodinou vydala po silnici II. třídy číslo 170 z Mladíkova do Vacova na autobus. Obce jsou od sebe vzdálené zhruba kilometr. „Cestou si uvědomila, že doma nechala peněženku, tak si dvě tašky odložila do příkopu u silnice a vrátila se. Doma zjistila, že tam peněženka není. A když se vrátila na místo, kde nechala tašky, s hrůzou zjistila, že tam nejsou,“ popsala prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

 

    Peněženku měla žena ve skutečnosti v tašce. Krádeží zavazadel tak o ni přišla a s ní i o osobní doklady, platební kartu, ale také o notebook a další věci. Vznikla jí škoda za nejméně 15 tisíc korun.

 

00

 

    „Vimperští policisté po řidiči, který zastavil u krajnice a tašky ukradl, intenzivně pátrají. Dopustil se přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ upřesnila Joklová.

 

Zdroj: idnes.cz

{jcomments off}