Vánoční jarmark

Vánoční jarmark třídy V. A

 

 

Třída V. A se v prvním pololetí tohoto školního roku zapojila do projektu České spořitelny ABECEDA PENĚZ, který podporuje rozvoj finanční gramotnosti. Naši páťáci si tak v praxi mohli vyzkoušet, co vše obnáší být podnikatelem. Stál před nimi nelehký úkol – vytvořit si firmu, vlastní logo, stanovit si podnikatelské cíle, vést si účetní knihu, sestavit si firemní rozpočet a uspořádat předvánoční jarmark. Všech úkolů se zhostili na výbornou. Během listopadu jsme během hodin pracovních činností, výtvarné výchovy či informatiky tvořili výrobky a pozvánky na Vánoční jarmark.

 

Dne 4. 12. naše firma Páťáci VAkci pro širokou veřejnost připravila v prostorách České spořitelny Vánoční jarmark, kde nebyla nouze o krásné ručně vyráběné vánoční dekorace a dárky, teplé nápoje či domácí pečivo a cukroví. Pro celou třídu to byl velký zážitek a zajímavá zkušenost, všichni se k práci na projektu postavili velmi zodpovědně a dokázali, že jsou schopni pracovat jako jeden tým a že je společné tvoření baví.

Touto cestou bych chtěla poděkovat všem, kteří se na projektu podíleli, pomohli nám s realizací a svou přítomností na našem Vánočním jarmarku přispěli k hezké atmosféře celého úterního odpoledne.

 

Ivana Böhmová 

 

{gallery}vimperk/2018/12_prosinec/vanocni_jarmark{/gallery}

 

{jcomments off}