Vánoční svátky s Vimperk žije!

Vánoční svátky s Vimperk žije!

logo vz big transparent

 

Konec roku už nám pozvolna klepe na dveře, a tak bychom Vás chtěli pozvat na již tradiční vimperské akce, bez kterých si už nedokážeme ani poslední dny roku představit.

 

Jak už je dobrým zvykem, dovolujeme si pozvat všechny odvážné otužilkyně a otužilce 26.12. na Štěpána na tradiční koupačku na Vodníku (letos se bude konat jubilejní 10.ročník!). Ať už jste ostřílení milovníci ledové vody, nebo jen natěšení začátečnici – amatéři, neváhejte a přijďte si rozproudit krev v žilách a zadovádět si ve vodách Vodníka. První rozplavba začíná v 13:33 hod. Zkušení borci doporučují s sebou župánek, žabky a početný support team a fan club. Zázemí v restauraci zajištěno. Regenerace těla i ducha zaručena!

 

A aby se nám lépe rozmrzalo, zveme všechny příznivce podvodního dobrodružství den následující (27.12.) na přednášku vimperských potápěčů. Jako tradičně se můžete těšit na poutavé a jedinečné vyprávění Míry Kantora, který nás vezme na exkurzi do hlubin Rudého moře a do tajemných vod alpských jezer! Akce začíná v 18 hod. v sále MěKS.

 

Těšíme se na Vás!

 

Přejeme Vám radostné prožití vánočních svátků a v novém roce hlavně pevné zdraví a mnoho obohacujících a inspirativních zážitků. A tak se budeme těšit na setkání s Vámi i v novém roce. Již teď můžeme odtajnit, že i v roce 2019 pro Vás připravujeme sérii kulturně-společenských akcí, jako je pokračování v úspěšném formátu přednášek PechaKucha Night či pouliční slavnosti Zažít Vimperk jinak. V rámci blížícího se významného jubilea svátku demokracie se můžete těšit na opravdovou lahůdku, ale o tom až někdy později…

 

Děkujeme za Vaši přízeň.

 

Jitka Kabourková,

Vimperk žije!

Foto: Vodník – Zdeněk Formánek

Potápěči – Bohumil Míra Kantor  

 

 

kantor1

 

kantor2

 

{jcomments off}