Vánoční charitativní bazar

 

 

 

 

Vánoční charitativní bazar

 

 

 

 

 

       Doba Vánoc je neodmyslitelně spojena s pomocí druhým. I proto se ve Vimperku již poněkolikáté bude konat charitativní bazar, jehož výtěžek půjde na dobročinné účely. Oproti minulým letům však tento bazar doznal několika změn.

 

 

 

 

       V první řadě už nebude probíhat pod taktovkou Občanského sdružení Stanislavy Chumanové, ale převzal jej spolek Šumava na nohou. Mění se i místo a čas konání. Z důvodu přesunu adventních trhů do Johnovy ulice se bazar bude konat v blízkém hotelu Zlatá hvězda, a to od 10 do 15 hodin. Na místě ale budeme už od osmé hodiny ranní a budeme čekat na ty z vás, kteří se rozhodnou do bazaru přispět nějakými kousky ze svého šatníku. Upozorňujeme, že kromě oblečení (dětského, dámského i pánského) a dětských bot nic nepřijímáme, bazar je čistě textilní.

 

 

 

 

       Za výtěžek z bazaru budou pořízeny pomůcky a další potřebné věci pro uživatele aktivizační dílny při BH Nemocnici Vimperk. Připojíme se tak k letošním aktivitám dalších místních spolků i města Vimperk a pokusíme se spolu s nimi usnadnit a snad i zpříjemnit život seniorům, kteří služeb dílny využívají.

 

 

 

 

       Těšíme se na sobotním předvánočním setkání a děkujeme všem, kteří se rozhodnou podpořit naše aktivity – ať už přinesením oblečení, či nákupem nějakého nového kousku do svého šatníku. Každá pomoc se počítá – i třeba jen to, že o našem bazaru řeknete svým přátelům a známým.

 

 

 

 

 

Děkujeme a přejeme krásný čas adventní.

 

 

 

Adéla Jiříková,
Monika Kotherová,
Jana Kunclová a Věra Vávra

 

bazar

{jcomments off}