Dotazník: Strategický plán města

 

 

 

DOTAZNÍK

 

 

Nový strategický plán města Vimperk

 

 

 

 

 

 

       Vážení spoluobčané, zajisté jste zaregistrovali, že v říjnu začaly práce na novém strategickém plánu města Vimperk a jeho osad. Během října a listopadu proběhla setkání pracovní skupiny, začátkem prosince pracovní skupina předala zpracovateli, společnosti ONplan lab, s.r.o., podklady k analytické části dokumentu.

 

 

 

dotaznik 

       Některé otázky o fungování města ovšem nelze zodpovědět na základě dostupných dat a statistik. Je důležité zjistit, jak vnímají situaci vimperští obyvatelé, jaká témata jsou pro ně důležitá a naopak. Prvním krokem zapojení veřejnosti do projektu bylo listopadové setkání nad mapou v ZŠ Vimperk, Smetanova 405. Zde občané živě a věcně diskutovali nad mapou o současném stavu, hodnotách a problémech města a jeho osad. Výstupy z této debaty budou použity jako jeden z podkladů pro analytickou část a budou společně s ní zveřejněny na webových stránkách města.

 

 

 

 

       Další možností, jak se vy, občané města Vimperk a jeho osad, můžete podílet na přípravě strategického plánu, je vyplnění dotazníku. Zhodnoťte současný stav města a dejte nám vědět, co by podle Vás měly být hlavní priority jeho rozvoje. Dotazník naleznete v prosincovém čísle Vimperských novin, v elektronické podobě v aplikaci Mobilní rozhlas nebo zde.

 

 

 

 

Termín pro odevzdání či vyplnění dotazníku je do 3. ledna 2020.

 

 

 

 

 

       Můžete se také stát členy konzultační skupiny. Pokud máte zájem přímo se zapojit do analýzy současného stavu a přípravy cílů a opatření, kontaktujte vedoucí Odboru rozvoje Městského úřadu Vimperk Kristýnu Samkovou na Kristyna.Samkova@mesto.vimperk.cz.

 

 

 

Kristýna Samková
vedoucí odboru rozvoje
Městský úřad Vimperk

 

{jcomments off}