Devátá PechaKucha Night

 

 

 

Devátá PechaKucha Night otevře dveře do vimperské ergodílny

 

 

 

 

       Ve čtvrtek 27. února čeká Vimperáky už devátá PechaKucha Night. Spojujícím tématem všech jedenácti přednášejících je tentokrát „Byl jednou jeden život“. V rámci večera, na kterém každý vystupující promítne za přesně 6 minut a 40 vteřin svých 20 snímků, bude řeč o porodech, rodině, pěstounství, kojení, neobvyklých osudech sudetských Němců, Lékařích bez hranic a dále o umění všedního dne, těle a tělesnosti, osudech jedné prachatické vily a o mnohém dalším.

 

 

       Jelikož se téma točí hlavně kolem zrození a zdraví, vybrali jsme ke konání akce prostory současné ergodílny, dřívější porodní sály vimperské nemocnice. Návštěvníci tak budou moci zároveň nahlédnout do dílny, ve které se každý všední den scházejí zejména senioři z Domova Vimperk a společně šijí a háčkují, diskutují, poslouchají rádio a tráví čas smysluplnou činností. Mnozí Vimperáci o existenci této služby nevědí, jsme tedy rádi, že ji můžeme prostřednictvím PechaKucha Night představit. Děkujeme tímto vedení vimperské nemocnice a zejména pracovníkům i uživatelům ergodílny za propůjčení prostor.

 

 

       Těšíme se na všechny zvídavé i zvědavé ve čtvrtek 27. února od 19 hodin v ergodílně (hlavní budova nemocnice, 2. patro – prosím, použijte výtah; prostor bude opatřen navigací, určitě se neztratíte). Vstupné dobrovolné, drobné občerstvení jako vždy zajištěno.

 

 

Adéla Jiříková
Vimperk žije!, z. s.

A3 PK9 barva byl jednou

{jcomments off}