Ples Rohde&Schwarz

rslogoo

 

 

Slavnostní večer patřil zaměstnancům Rohde&Schwarz

 

 

 

Zaměstnanci Rohde & Schwarz a jejich přátelé zcela zaplnili Kulturní dům Cihelna ve Vimperku.

 

 

 

 

 

       Ples se uskutečnil v pátek 21. února 2020. Mezi hosty byla přivítána i starostka města Ing. Jaroslava Martanová. Společenský večer proběhlpod taktovkou tanečního orchestru Fordance Orchestra, hvězdou programu byl populární český hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý. Za doprovodu saxofonisty Matouše Kobylky návštěvníky rozezpíval a příjemně naladil hity jako Život je jen náhoda, Imagine či Hey Jude.

 

 

       Na hosty plesu čekalo milé překvapení v podobě občerstvení a ochutnávky předních českých vín. Po celý večer se o jejich spokojenost starali moravští sommeliéři, kteří zájemcům podali výklad o rozlévaných vínech. Nechyběla ani oblíbená tombola, a tak se jeden z vylosovaných šťastlivců těšil z nového elektroskútru.

 

 

       Dle slov vedoucího Personálního oddělení Milana Černého se akce u zaměstnanců těší velké oblibě. Důvodem je prožitý slavnostní večer se svými kolegy a přáteli a nabídka zajímavých hostů. „Ve spolupráci se základní organizací odborového svazu KOVO se snažíme našim zaměstnancům nabídnout pestrou paletu aktivit, ať už sportovních, kulturních či vzdělávacích. Jsme rodinnou firmou a dobré vztahy i mimo pracovní prostředí jsou pro nás prioritou,“ doplnil Černý.

 

 

Miloslava Hanzlíková
Rohde&Schwarz závod Vimperk, s.r.o.

 {gallery}Jitka/rok2020/unor/ples{/gallery}  

{jcomments off}