Jarní pohár ZS Vimperk 7.3.2020

Jarní pohár ZS Vimperk 7.3.2020

 

týmy: HC Vimperk, Pilsen Wolves, HC Kobra Praha, HC Příbram.

 

sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Novotný, Bělová, Borovka, Kříž, Velek, Krejsa, Vincík, Švík, Vinš, Vondrášek, Karvan, Machovec, Sedláček.

 

Zápasy HC Vimperk

HC Vimperk – HC Příbram 0:1 , 2:1 , 0:1 , 2:0

HC Vimperk – Pilsen Wolves 0:1 , 1:0 , 1:0 , 2:1

HC Vimperk – HC Kobra Praha 1:1 , 2:0 , 1:0 , 0:2

 

Celkové pořadí:

1. Pilsen Wolves

2. HC Vimperk

3. HC Příbram

4. HC Kobra Praha

 

systém turnaje: každý s každým 2 x 17 minut čistého času , 5 minut hra 3-3 náhlá smrt , nájezdy 3 hráči na každé straně do rozhodnutí .

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Na další ročník Jarního poháru 2020 na zimní stadion ve Vimperku dorazily týmy z Příbrami, Plzně a Prahy. Letos jsme určili nový systém ,jak hry, tak bodování a musím říct, že to mělo velký úspěch u všech zúčastněných. Domácí celek sehrál hezké a vyrovnané zápasy a turnaj mi jen dokázal, že v kategorii ročníku 2008 na tom vůbec špatně nejsme. Hráli jsme hezký bojovný hokej a za odměnu jsme brali krásné 2.místo. Měli jsme pasáže, že jsme hráli opravdu dobře, například proti první Plzni jsme sehráli nejlepší zápas v turnaji . Ale byli i pasáže třeba proti pražské Kobře, kde jsme dobře nehráli. Výsledkem všeho bylo pěkné druhé místo v konkurenci silných týmů. Jsem rád, že se celý turnaj odehrál v duchu fair – play a bylo k vidění plno krásných akcí. Jsem rád, že se nikomu nic nestalo a turnaj odehráli všichni. Pro nás to byla moc příjemná změna od mistrovských zápasů, proti ročníkům 07, které mě už upřímně unavují.

 

Za sebe velký dík všem zúčastněným, všem rodičům za podporu v hledišti a za pomoc okolo turnaje, dětem za výkony , které byly pozitivní a celkově všem, co se podíleli na dalším ročníku Jarního poháru. Budeme se těšit na příští ročník a uvidíme koho na Šumavu dokážeme dostat. Za pět ročníků jsme dokázali k nám pozvat týmy zvučných jmen jako Sparta Praha, Slavia Praha, Škodovka Plzen, Drtiči Hodonín, Lvi Břeclav atd ….. 

 

  {gallery}vimperk/2020/zdenek_formanek_fotky/brezen/vins_turnaj/{/gallery}

{jcomments off}