„Nápad pro Vimperk“

 

 

 

Vimperk – další ročník participativního rozpočtu spuštěn!

 

 

 

 

       Milí Vimperáci, díky vašim loňským návrhům v letošním roce pracujeme na pěti návrzích na zlepšení Vimperka. A protože dobrých nápadů není nikdo dost, tak v termínu od začátku března do konce dubna je možné podávat návrhy v dalším ročníku participativního rozpočtu „Nápad pro Vimperk“: V letošním roce je možné podávat návrhy ve dvou kategoriích. První kategorie malých projektů je limitována výší poskytnuté částky 50 tisíc Kč včetně DPH. Druhá kategorie větších projektů má finanční strop 200 tisíc Kč včetně DPH. Na webových stránkách www.tvorimevimperk.cz jsou k dispozici elektronické formuláře k vyplnění. K samotnému návrhu je také nutno přiložit ilustrační obrázek, fotografie nebo lokace místa, kterých se návrh týká . Důležité je také doložit podporu dalších 9 obyvatel prostřednictvím podpisového archu. Důrazně apelujeme na důslednou přípravu návrhů, především jejich nákladové části.

 

 

 

       Příjem projektů bude probíhat elektronicky nebo přes podatelnu MěÚ až do 30. dubna 2020. Všímejte si svého okolí a třeba natrefíte na něco, co Vám tady už delší dobu chybí a mohlo by ulehčit nebo zpříjemnit Váš život. Na malých věcech záleží, protože dohromady dělají celek. Své nápady můžete konzultovat přímo s koordinátorkou Renatou Leškovou.

 

 

 

       Nemáte zrovna žádný nápad na změnu, ale myšlenka Tvoříme Vimperk se Vám líbí a chcete ji podpořit? Šiřte informace mezi své sousedy a známé, třeba právě oni ten nápad mají tak dejte hlavy dohromady! Více informací, konzultace: www.tvorimevimperk.cz, Renata Lešková – referent odboru ŠK, tel.: 388 402 264, renata.leskova@mesto.vimperk.cz

 

 

 

Renata Lešková
Odbor školství, kultury a CR 

 

rozpocet

{jcomments off}