Revitalizace pivovarských teras ve Vimperku

vimperk zdrave mesto logo

 

 

MÁME MOŽNOST VYHRÁT 100 tisíc pro úpravu parčíku před vimperským gymnáziem!

 

 

 

 

Sdílejte, šiřte tuto informaci mezi učitele, žáky a studenty vimperských škol, maminky na mateřské dovolené, seniory, prostě všechny, kteří jsou teď doma a nemají do čeho “píchnout”! Vimperáci si přece pomáhají.

 

 

 

       Milí Vimperáci, přátelé a kamarádi. V této pro nás všechny nelehké době, kdy jsme se svými rodinami po většinu dne zavřeni mezi čtyřmi zdmi svých domovů, určitě většina z nás přemýšlí, jak vyplnit nezvykle velké množství volného času. Máme pro vás nápad a prosbu, jak tuto otázku částečně vyřešit. Bez jakéhokoliv zlehčování současné situace v naší zemi bychom chtěli využít toho, že všichni v těchto dnech trávíme poměrně dost času na internetu. Jistě všichni víte, že v loňském ročníku participativního rozpočtu bylo vámi, Vimperáky, vybráno 5 návrhů k realizaci v roce letošním.

 

vpkkk

 

       Návrh “Revitalizace pivovarských teras ve Vimperku” měl ještě to štěstí, že se zalíbil pořadatelům projektu “Ahoj, krásné Česko”, který chce vrátit zašlou slávu starým krásným místům. Udělat z nich příjemná zákoutí, kde byste se rádi zastavili třeba na kávu.

 

 

 

       POMOZTE SVÝM HLASOVÁNÍM NA https://www.ahojkrasnecesko.cz/ hlasovat vyhrát 100 tisíc na úpravu vimperského parčíku proti gymnáziu. Tři místa s nejvíce hlasy budou vyčištěna a zušlechtěna tak, aby na nich bylo lidem zase dobře. Hlasovat můžete do 31. 5. 2020. Když nahrajete účtenku z nákupu ve vybraných obchodech, můžete vyhrát hodnotné ceny. A za každou účtenku získáte ještě jeden hlas navíc.

 

 

 

Více informací: www.ahojkrasnecesko.cz a info@ahojkrasnecesko.cz

 

 

Renata Lešková
Odbor školství, kultury a CR

 

{jcomments off}