Aktualizováno – Sportovní víkend 28.3. – 29.3.

Fotbal:

 

                Vimperští muži dokázali vyhrát na horké půdě Vodňan

 

 

neděle 29.3.2015, 15h

 

FK Vodňany – TJ Šumavan Vimperk¨1:3 (0:1)

 

branky: 89. T. Vokatý – 4. (11) Sýs, 51. Málek, 81. Svěchota

 

Sestava Vimperka: Formánek – Blahout (K), Sýs, Sedláček, Děd – Psutka – Podskalský, Šíp Martin, Šíp Michal, Málek – Svěchota střídali: Čech (Podskalský), Pankratz (Svěchota)

 

Třenéři: Michal Uhlík, Jiří Košnař

Vedoucí týmu: Milan Kavan

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka:Utkání se hrálo se na velice těžkém a nerovném terénu, odvezli jsme si všechny tři body a jsem spokojený i s naší hrou. Hráli jsme poctivě ze zabezpečené obrany a čekali na naše šance, které jsme proměňovali. Domácí jsme nepouštěli do žádných šancí a zaslouženě jsme vyhráli. Pochvalu zaslouží tentokrát celý tým, předvedli jsme poctivý týmový výkon. V příštím zápase nás čeká v domácím prostředí tým Lažiště, kdy budeme chtít navázat na zodpovědný výkon z Vodňan a pokusit se urvat nějaký ten bodík zase, což se samozřejmě od nás na našem hřišti očekává, ať už hrajeme s kymkoliv.

 

{gallery}vimperk/2015/brezen/fotbal_muzi_vodnany_vimperk/{/gallery}

 

 

 

sobota 28.3.2015 – 15. kolo

KP starších žáků:

Vimperk – Meteor TABOR 1-8 (1-3)

 

Branky: Frcek L 

 

Sestava Vimperka:Jaros M.-Formanek J.,Klima M.,Uhlik M.,Koubek M.- Červený O.,Frcek L., Rod O.,Šimandl V. – Matousek V.,Kolousek T. Střídali : Bizek V.,Pineau Š., Uhricek L. 

 

První zapas se nám příliš nepoved a soupeř zaslouženě vyhrál . Musíme na tento výsledek rychle zapomenout a připravit se na další tyden ,kdy nas ceka derby v Prachaticích

 

{gallery}vimperk/2015/brezen/fotbal_st_zaci_vimperk_tabor/{/gallery}

 

 

sobota 28.3.2015 – 15. kolo

KP mladší žáci

TJ Šumavan Vimperk – FK Meteor Tábor 3:2 (2:2)

 

Branky: Vlček, Červený, Bízek – Velek 2

 

Sestava Vimperka: Tachajev, Vrábel, Vlček, Chalupa, Novotný, Červený, Pineau, Chvosta, Kliment, Děd, Bízek, Sýs

 

Hodnocení trenéra Lukáše Sýse: „Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Hráči Tábora předvedli velmi  pěkný výkon. Utkání bylo vyrovnané a myslím, že by remíza byla  spravedlivá. Samozřejmě jsem rád, že nakonec všechny body zůstaly u nás  ve Vimperku, když se ve druhém poločase, krásně trefil Venca Bízek a  vymetl pavučinky v soupeřově šibenici. Soupeř si vypracoval hodně  nebezpečných příležitostí, naštěstí měl svůj den náš brankář Fedor  Tachajev a plno šancí zlikvidoval bravurními zákroky, za což si také  vysloužil pochvalu od trenéra hostí. Kluky musím pochválit za přístup k  utkání, i když vše nebylo úplně dokonalé, tak i přesto jsme dokázali  utkání vyhrát. O to víc jsou tyto body pro nás cenné. Mezi naše nejlepší hráče v tomto utkání patřili Červený, Bízek, Tachajev a Vlček.“

 

Foto:Zdeněk Formánek