Už je jich šest!

Už je jich šest !!!

 

Od posledního článku z 9. května tohoto roku jsme opět urazili velký kus cesty. Náš koncert už má finální počet dětí, kterým chceme pomoci. Je jich šest! K Báře, Pavlíkovi a Tomášovi se ještě přidali Baruška, Lucinka a Jonáš.

Děti, které akcí podpoříme, jsou z našeho blízkého okolí – Vimperka, Zdíkova, Kašperských Hor, Borových Lad a Strážného, tedy opravdu naši sousedé. S jejich příběhy se můžete seznámit na našich webových stránkách nebo facebooku.

Naše dosavadní práce nám vcelku brzy ukázala, že není zbytečná a že nejde jen o naše bláznivé sny. Během několika měsíců se o nás dozvěděla velká skupina lidí a začalo se o plánované akci mluvit v mnohých směrech. Rozšířil se počet lidí, kteří chtějí pomoci a obrátili se na nás i ti, kteří pomoc potřebují pro své dítě.

My jsme se s prosbou o pomoc obrátili také na města a vesnice na Šumavě od Prachatic přes Strakonice až po Sušici. Všichni, se kterými jsme doposud komunikovali, nám vyjádřili podporu a ochotu pomoci. Většina obcí nás podpoří propagací a mnohé z nich i finančním příspěvkem. Za to všem děkujeme.

Radujeme se z toho, že se z nás stává jedna velká Šumava na nohou a neřešíme hranice krajů, okresů a obcí a že se všichni zasazujeme za stejný cíl a vidíme v něm smysl.

Pokud nechcete zůstat pozadu a rozhodnete se pomoci, kupte si vstupenku a přijďte se 19. 9. pobavit. Lístek na koncert bude stát 290 Kč v předprodeji od 15. 7. a 350 Kč na místě.

 

Pro další informace sledujte www.sumavananohou.cz.  

 

 Bára a Pavlík

 

 

Baruška

 

 

Lucinka a Jonáš

 

 

ti, kteří postavili “Šumavu na nohy”