Energie AG Teplo Vimperk – tepelná pohoda

První lednové dny definitivně uzavřely rok 2015. Pro mnohé se nový rok začal odehrávat ve znamení začátků, pro další je to “jen” pokračování v tom, co se v roce předchozím podařilo, vybudovalo, rozjelo. To platí o firmách, podnicích, podnikatelích, stejně jako o zájmových organizacích, spolcích i klubech. Ale co se vlastně v loňském roce v našem regionu doopravdy podařilo a co je teprve na začátku? K čemu si připíšeme mínus a co nás obohatilo? Ptáme se těch, jejichž působení nás ovlivňuje především, ať už jde o veřejnou správu, komerční podnikatelskou sféru, nebo kulturně-umělecké a sportovní zázemí.

 

 


Úspěšné vimperské firmy a společnosti přináší svoji bilanci. 

 

 


ENERGIE AG TEPLO VIMPERK s.r.o.

 

 



Co se vám v uplynulém roce podařilo?

 

 

V roce 2015 se nám podařilo vytápět bytové domy i další nebytové objekty bez větších odstávek, či poruch, které by mohla většina našich odběratelů zaznamenat. Nainstalovali jsme odlučovač prachu vě štěpkové kotelně a násobně jsme tak snížili množství vypouštěných emisí. Rozběhli jsme projektové práce na připojení bytových domů na starém sídlišti.  

 

 

 

 

Čím navážete na předchozí rok – jaká vylepšení, aktivity a projekty plánujete letos?

 

 

Rádi bychom optimalizovali a vylepšili ještě provoz v nových předávacích stanicích na ulici 1. máje. Chystáme se realizovat připojení bytových domů na starém sídlišti tak, aby majitelé bytů nemuseli příští zimu už si pořizovat další zásoby uhlí, a zlepšit tak ovzduší na sídlišti. Rovněž bychom chtěli některým našim zákazníkům pomoci získat dotace na snížení energetické náročnosti jejich budov a v neposlední řadě bychom rádi rozšířili počet našich zákazníků, u kterých provozujeme plynové kotelny, provádíme rozúčtování tepla nebo instalujeme chytré termostatické ventily. 

 

 

 

Jak vidíte vaši firmu na konci roku 2016? Čeho, jakého cíle, byste rádi dosáhli?

 

 

Jako každý rok bychom rádi dosáhli toho, aby naši odběratelé byli spokojeni s našimi dodávkami tepla, považovali naši společnost za slušného a pracovitého partnera, který jim může pomoci s vylepšováním tepelné pohody v objektu zas dlouhodobě stabilní cenu. 

 

 

 

 

Děkujeme za odpovědi, přejeme hodně štěstí na cestě za vašimi plány a po celý rok příznivé klima a dobré zprávy.

(red)

 ——————————————————————————————————————

 

 

 

  

 

 

{jcomments off}

 

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu