tenis

Tenis ve Vimperku

VYJÁDŘENÍ ČLENA VÝBORU ODDÍLU TENISU: Rádi bychom vyjasnili některé nepřesnosti, které se objevily v diskuzi na stránkách vimperk.eu koncem loňského roku ohledně tenisu a provozu tenisových kurtů ve Vimperku.

 

 

Přístup na kurty: Tenisové kurty jsou v průběhu sezóny přístupné po celý den za stejných podmínek jak členům tenisového oddílu, tak ostatním zájemcům o hru – nečlenům. Členové tenisového klubu nemají přednostní práva na rezervaci kurtů. Rezervace se provádí prostřednictvím správce areálu osobně či telefonicky.

 

 

Trénování tenisu: Výchova mládeže, případně trénování dospělých, naráží na problém kvalifikovaných trenérů. Tenisový klub v současnosti nemá žádné odborně vyškolené trenéry, kteří by se trénování mohli věnovat. Klub v uplynulém roce jednal i s Domem dětí a mládeže o možnosti zřízení zájmového kroužku tenisu. Rovněž zde však není k dispozici kvalifikovaný vedoucí-trenér. Ve snaze o zpřístupnění tenisu dětem chceme nicméně pokračovat.

 

 

V nadcházející sezóně rádi na kurtech přivítáme všechny příznivce tenisu. Můžete se stát členy tenisového oddílu a mít tak předplacené hraní na celou sezónu, nebo hrát jako host a platit si pouze za odehrané hodiny. Zdarma si lze své tenisové schopnosti vyzkoušet na zdi.

 

 

Přijďte a přesvědčte se, že tenis ve Vimperku není hrou pro vyvolené.

 

 

Za výbor oddílu tenisu
Miroslav Holub

 

tenis

 

 {jcomments off}