Nejsem kaskadér

NABÍDKA TOMÁŠE KOŠKY: Touto cestou bych chtěl poděkovat všem návštěvníkům koncertu ARAKAIN v Cihelně. Byl to skvělý koncert, se super atmosférou a výborným zvukem daný také dobrou akustikou sálu, kterou si kapela pochvalovala. Podle fotek může posoudit i ten, co se nezúčastnil.

 

Myslím, že i přes obavy pana Beránka byly oba sály, jak ve Hvězdě, tak i v Cihelně narvané k prasknutí. Dalo se to očekávat, jelikož ARAKAIN má trochu starší posluchače nežli WOHNOUT, a tak si nemyslím, že dva koncerty na Vimperk v jeden den je moc. Pokud je dobrá kapela, lidé se sjedou i z dalekého okolí a je to nakonec dobrá reklama pro Vimperk. Je dobře, že se toho ve Vimperku pořádá víc. Buďme rádi za každou kulturní akci, která se zde koná.

 

Co se překračování kapacity týče, tak uspořádat tento koncert v Calypsu, dostal bych se do stejných problémů jako druhý pořadatel. Proto jsme stejně jako předešlý koncert Turbo a Keks přesunuli na sál v Cihelně, kde jsou pro tyto koncerty ideální podmínky. I přes to, že je náročnější vše z Calypsa přestěhovat na sál, tak nejsem kaskadér a hazardér, abych takový druh koncertu pořádal v kapacitně menších prostorech.

 

Ještě jednou zopakuji svou nabídku a nyní veřejně. Pro ty, kteří pořádají koncerty a nemají k tomu odpovídající prostor, jsem schopen zařídit ideální podmínky k pořádání takové akce a dokonce přispět i finančně, aby se organizátor nemusel vystavovat trestnímu stíhání a neohrožoval zdraví účastníků takové akce.

 

Na závěr si vás dovolím pozvat na koncert kapely ŠKWOR, který se bude konat 11.5. v Cihelně, se kterým pomáhám jinému pořadateli.

 

 

Tomáš KOŠKA

 

foto: Jiří Kraus

 

krausanyfoto 055