Spanilá jízda žáků Šumavanu Vimperk

Malše Roudné – Šumavan Vimperk 1-2 (1-2)

 

 

střelci : Koloušek T., Uhlík M.

sestava: Uhříček L.- Formánek J., Chrášťanský J., Bízek V. , Jaroš M.- Matoušek M . ,Uhlík M., Červený O., Matoušek V.- Rod O., Koloušek T.

střidali : Švarc M.,Vrábel M.

 

     Domácí získali ze dvou posledních zápasů 6 bodů a tak jsme nastoupili do utkání s velikým respektem.Hned naši první šanci v 9. minutě chladnokrevně proměnil Tomáš Koloušek.Ve 13. minutě přidal po hezké akci a krásné střele Michal Uhlík a zdálo se,že máme zápas pod kontrolou. Jenže na konci poločasu jsme přestali úplně hrát a přišel trest, kdy domácí snížili z penalty po našem zbytečném faulu ve vápně.

 

     Hned od začátku druhého poločasu jsme opět začali diktovat tempo hry a ve 45.minutě přesný rozhodčí odpískal penaltu i na druhé straně.Tu Michal Uhlík proměnil,ale musela se opakovat, protože jeden z našich hráčů předčasně vyběhl do vápna.Jak to tak bývá, druhý pokus směřoval vysoko nad….Po zbytek utkání se střídali šance na obou stranách,ale žádný tým již žádnou nevyužil a tak jsme uhájili těsně vítězství.

 

 

 

 

ČEZ KP mladších žáků 

 

Roudné – Vimperk 0:5 (0:2)

 

 

 

branky: 9. Matoušek Martin, 17. Matoušek Martin, 36. Vavřík Jan, 39. Benda Petr, 55. Benda Petr (pen.)

sestava: Mikula – Vrábel, Krejčí, Chvosta – Matoušek, Vavřík – Benda, Novotný

střídali: Hejtmánek, Kubačka, Sedlár

 

 

Hodnocení trenéra Ondřeje Málka:


,,Do zápasu s Roudným jsme vstupovali s cílem odčinit podzimní domácí porážku 3:4 a to se nám nakonec povedlo i s úroky. Od začátku jsme měli míč na svých kopačkách a aktivní hrou jsme si vytvářeli šance. Prvních 15 minut ale končily všechny naše šance v rukavicích skvěle chytajícího brankáře domácích. Ve 14.minutě ve vyložené šanci trefil Matoušek tyč, ale naštěstí se jen zastřeloval a o minutu později otevřel gólový účet. Do poločasu se ten samý hráč trefil i podruhé a když jsme přežili dvě velké šance domácích, kteří zahrozili z rohových kopů, šlo se do šaten za stavu 2:0. Druhý poločas jsme chtěli začít opět aktivně a přidat další branky. To se nám nakonec povedlo a po dvou brankách Bendy a jednom gólu Vavříka jsme vyhráli 5:0. Kluci hráli pěkný fotbal, který konečně potvrdili i gólově, což nám dělalo největší problémy v minulých zápasech. Zároveň jsme potvrdili, že se nám v letošní sezoně daří více na hřištích soupeřů.”

 

 

(red)