Derby rozhodly až penalty

Šumavan Vimperk – Fk Junior Strakonice 1-1 ( 0-0)

střelci: Frček L.

sestava: Uhříček L.- Formánek J., Uhlík M., Bízek V., Kopolovič P. – Vintr L.,Červený O., Frček L. , Rod .O – Koloušek T. ,Chrášťanský J.

střídali: Vrábel M., Matoušek M. , Le T., Švarc M.

 

Po úvodním oťukávání se začal hrát výborný fotbal.My jsme si vytvořili více šancí, které jsme ale nedokázali dobře zakončit. Soupeř hrozil z rychlých brejků a střelby ze střední vzdálenosti, ale s tím si náš brankář a obrana dokázala poradit.

 

Vstup do druhého poločasu se nám povedl a po pěkné individuální akci dal Lukáš Frček na 1-0. Další naše veliké šance jsme neproměnili a soupeř začínal pomalu přebírat aktivitu a 10 minut před koncem utkání dokázal po pěkné akci vyrovnat. Zbytek zápasu se dohrál jen z povinnosti. Naše pohledy směřovaly na sanitku než na hřiště, která přijela pro Vaška Bízka. Ten byl velmi tvrdě sražen hostujícím útočníkem a musel být odvezen do nemocnice. První vyšetření neprokázalo vážné zranění a snad se brzy vrátí na hřiště.

 

Druhý bod jsme přidali za penalty, kdy Lukáš dvě chytil a všichni naši střelci proměnili. V tomto utkání jsme hráli proti nejlepšímu mužstvu na jaře a jsem velmi rád za zisk 2 bodů, který nám zajistil medailové umístnění.