Souboji o druhé místo v KP starších žáků

FK Meteor Tábor – Šumavan  Vimperk 2-1 ( 0-1)

 

Střelci: Frček L.

Sestava: Uhříček L.- Formánek J., Uhlík M., Matoušek V., Kopolovič P.-Matoušek M. ,Červený O. , Frček L., Rod O.- Koloušek T., Chrášťanský J.

Střídali: Vrábel M., Švarc M., Le T.

 

     V přímém souboji o druhé místo se hrál výborný fotbal. My jsme do utkání vstoupili lépe a zatlačili domácí na jejich polovinu. V 8.minutě jsme se zaslouženě ujali vedení. Michal Uhlík našel přesnou kolmicí Honzu Formánka a ten předložil míč do jasné gólovky Lukášovi Frčků, pro kterého nebyl problém dát na 1-0. I nadále jsme si vytvářeli šance,ale tu největší po přistrčení Ondry Červeného, Lukáš již proměnit nedokázal. Míč po jeho střele skončil jen na břevně. Po této akci začali zlobit i domácí a my můžeme jen děkovat Lukášovi Uhříčků, že se nešlo do kabiny za stavu 3-1 pro domácí.

 

     Druhý poločas začala obě družstva velmi opatrně a hrálo se převážně od vápna k vápnu bez vyložených šancí. V 50.minutě po naší zbytečné ztrátě, domácí střelou za vápnem vyrovnali. Hned v 60.minutě svým druhým gólem otočil stav utkání střelou do šibenice nejlepší hráč domácích Tomáš Kubart . Bylo to opět po naší veliké chybě. Do konce utkání již žádný gól nepadl a tak jsme byli po závěrečném hvizdu rozhodčího to smutnější mužstvo ……. Zápasu by více slušela remíza,ale nedá se nic dělat. Dnes jsme makali a z Tábora jsme mohli odjet za předvedený výkon se vztyčenou hlavou.

 

Celý tým má velikou pochvalu a vyzvednu výkon Tomáše Kolouška a Ondry Červeného.

 

V posledním zápase přivítáme letošního vítěze KP LOKO ČB a doufám, že zakončíme letošní sezónu úspěšně