3. místo pro starší žáky Šumavanu Vimperk

Šumavan Vimperk – LOKO ČB 1:1 pk 0:2 ( 0:1 )

 

Střeleci: Uhlík M.

sestava : Uhříček L.- Formánek J. , Matoušek V., Uhlík M., Kopolovič P. -Vintr L., Rod O., Frček L., Matoušek M.- Koloušek T., Chrášťanský J.

střídali : Švarc T., Le T., Vrábel M.

 

ST žáci

 

Hodnocení trenéra Jiřího Formánka:

“V posledním utkání sezóny jsme na domácím hřišti přivítali již jistého vítěze KP starších žáků. Hrál se velmi dobrý fotbal. My jsme se se ujali aktivity, ale soupeř dokazoval svoji kvalitu, velmi dobře bránil a z první jejich šance šel do vedení. Naše veliké šance v prvním poločase skončily buď na tyči nebo je zlikvidoval brankář.

 

Ve druhém poločase pokračovala naše snaha o vyrovnání. To se nám také povedlo, kdy po přikleknutí Lukáše Frčka překonal velmi dobře chytajícího brankáře hostů střelou k tyči Michal Uhlík. Z dalších šancí na obou stranách již gól nepadl a tak zápas skončil asi spravedlivou remízou 1:1. Při penaltovém rozstřelu se asi naši střelci viděli již na dokopné. I když Lukáš chytil první dvě penalty, my nedali bohužel ani jednu.

 

V konečné tabulce jsme skončili na 3.místě se ziskem 58 bodů a skóre 92:33. Je to výborný výsledek a odměna za práci po celou náročnou sezónu.”

 

 

Dále Lukáš Frček se 36 góly vyhrál krále střelců letošního ročníku KP starších žáků

 

DSC 0026

 

“Chtěl bych poděkovat všem klukům za předvedené výkony a rodičům za podporu, bez které by to nešlo; fotbalovému oddílu v čele s Jardou Uhlíkem a panu Královi z městských služeb . Ti nám vytvořili výborné fotbalové podmínky.”

-zf-

{jcomments off}