Vítězný víkend Šumavanu Vimperk

Muži – VÝSLEDKY 10. KOLA I. TŘÍD I. A třída, skupina A

 

sobota 15.10.1016

 

Šumavan Vimperk – TJ Blatná 2:0 (1:0)

Góly: 25. Šimandl, 84. Pankratz.

 

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka

V domácím utkání s Blatnou jsme potřebovali už nutně bodovat, ale měli jsme proti sobě tentokrát velmi silného soupeře. Do zápasu jsem nemohl počítat se zraněným Vondráškem a brankářem Formánkem, který byl pracovně zaneprázdněn. Začátek zápasu nám moc nevyšel a Blatná si vytvořila několik šancí, které ale vychytal dobře chytající brankář Patrik Wagner. A byli jsme to naopak my, kdo dal gól. Sedláček rychle rozehrál na naší polovině a dorostenec Šimandl šel sám na branku. Nemýlil se a s bravurou své sólo proměnil – 1:0. První poločas jsme již dohráli bez inkasovaného gólu a šlo se do kabin. Moc dobře jsme věděli, že druhé dějství bude ještě hodně těžké a to se také potvrdilo. Blatná měla opět několik šancí, které ale nedala a naše vítězství potvrdil Venca Pankratz a pohotovou střelou ve vápně dal na konečných 2:0 pro nás. Na šance jednoznačně vyhrála Blatná, ale fotbal se hraje na góly a těch jsme konečně dali více než náš soupeř. Výhru jsme ubojovali a jsme velmi rádi. Výborný výkon podal Vojta Šimandl a golman Patrik Wagner.

V dalším zápase jedeme do Hradiště, kde musíme opět bodovat a odpoutat se od sestupových pozic.

 

  {gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/rijen/fotbal_muzi_vimperk_blatna{/gallery}  

 

 

 

KP starší žáci 10. kolo

 

 

sobota 15.10.2016

Šumavan Vimperk – Junior Strakonice 3:0 (1:0)

branky: 22´, 38´, 47´ Tomáš Koloušek

sestava: Vimperka: Tachajev – Chalupa, Chvosta, Kopolovič, Bašta – Vrábel, Matoušek – Sýs, Kubačka, Novotný – Koloušek

střídali: Le, Hejtmánek, Schettini, Mikula

trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

Hodnocení trenérů: ,,Přijel k nám kvalitní soupeř, jeden z nejlepších v celé soutěži, o to víc si dnešního vítězství ceníme. Již od začátku utkání jsme začali aktivněji a poctivě jsme plnili vše, co bylo řečeno v kabině. Musíme naše hráče pochválit jako celek, hráli jsme týmově s maximálním nasazením. Výborně zahrála obrana, kde Kopolovič s Chvostou zodpovědně řídili naší defenzivní činnost a společně s Chalupou a Baštou vždy včas překazili soupeřovi útoky. Když už se soupeř dostal ke střele, tak nás v bráně podržel navrátilec z marodky Tachajev. Další navrátilec do sestavy Vrábel společně s Matouškem pomáhali defenzivě a zakládali naše útočné aktivity, oba dva zahráli rovněž výborné utkání. Naši benjamínci v záloze Novotný, Sýs a Kubačka zaslouží obrovskou pochvalu za bojovnost a fotbalovost, která dala naší hře šmrnc. Všichni tři zakládali akce, které dostávali do šancí našeho střelce Kolouška. Ten v tomto utkání vstřelil další hattrick a říká si dost hlasitě o pozornost trenérů ligových klubů. Hrači, kteří v průběhu utkání nastoupili do hry, rovněž prokázali, že ani proti tak silnému soupeři se neztratí a mají týmu co dát. Mimo tříbrankového Tomáše Kolouška musím nad všemi vyzdvihnout výkon Pavla Kubačky, hráče r. 2004, který svými výkony pravidelně všechny mile překvapuje a v tomto utkání svou bojovností a brilantní technikou patřil zcela jistě mezi nejlepší hráče na hřišti. Naše hráče chválíme za disciplinovanost, kterou v utkání předvedli a zaslouženě jsme si upevnili pozici na třetím místě tabulky.”

 

  {gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/rijen/fotbal_st_zaci_vimperk_strakonice{/gallery}  

 

 

 

 1.A Dorostu sk.B

 

neděle 16.10.2016

Šumavan Vimperk – Zdíkov/Stachy 10:2 (4:0)

 

Sestava: Král D.- Jaroš M.,-Uhlík M.,Matoušek V.,Samec D.-Vintr L.,Rod O. ,Gyürüsi R.,Greguš V.- Šimandl V., Chrášťanský J.

Střidali: Koloušek T .,Koubek J., Kopolovič P., Hruby S.

Góly: Uhlík M , Jaroš M 2 Gyürüsi R.,Chrášťanský J., Šimandl V., Koubek J., Rod O., Matoušek V.

 

Dnes jsme nastoupili proti velmi bojovnému soupeři, který hrál někdy až za hranicí pravidel. Klucí podali solidní výkon a zaslouženě vyhráli.

 

  {gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/rijen/fotbal_dorost_vimperk_zdikov{/gallery}