Fotbalový víkend 22.10. – 23.10.

Muži – I. A třída, skupina A

TJ Hradiště – Šumavan Vimperk 0:0

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka:

Po výhře nad Blatnou jsme tentokrát jeli do Hradiště, kde jsme chtěli samozřejmě bodovat a nechat našeho soupeře v tabulce pod námi. Po celé utkání jsme byli lepším týmem a domácí se k naší brance dostávali jen dlouhými nakopávanými míči. V prvním poločase hlavní rozhodčí nařídil penaltu po faulu na našeho Vencu Pankratze, ale pomezní rozhodčí, která byla od situace nějakých 30 metrů, jeho rozhodnutí změnila a hlavní rozhodčí penaltu zrušil. Přesto jsme měli již v prvním poločase šance, které si vytvořil například Vondrášek nebo Samohejl, ale žádnou jsme bohužel neproměnili.

 

Druhý poločas jsme chtěli odehrát především bez inkasované branky a to se nám podařilo. Bohužel jsme ale nedali také žádný gól, ale byli jsme lepším týmem než Hradiště. Asi jsme si vybrali štěstí v zápase s Blatnou… Ale každý bod se počítá a my jsme spokojeni, že si vezeme alespoň bod. Musím pochválit celý náš tým! Všichni hráči bojovali, dřeli a hráli dobře. Samozřejmě mě těší, že jsme odehráli druhý zápas v řadě bez inkasovaného gólu.

 

V dalším kole hostíme doma Milevsko “B” a budeme chtít vyhrát.

 

 


 

 

1.A dorostu sk.B

Poříčí – Šumavan Vimperk 0-9 (0-6)

Sestava : Jaroš M.-Červený D.,-Uhlík M., Matoušek V., Samec D.- Vintr L.,Rod O.,Gyürüsi R.,Greguš V.- Šimandl V., Chrášťanský J.

Střidali : Koubek J., Kral D., Hrubý S.

 

Hodnocení trenéra Jiřího Formánka:

Z důvodu špatného stavu hřiště v Pořičí se hrálo na náhradním hřišti v Kladrubech .Hrací plocha nebyla ideální , ale i tak se nám povedlo poprvé v této sezóně venku vyhrát .Jsem rád , že se střelecký prosadili i další hrací našeho týmu a navázali na výkon z minulého zápasu .

 

 


 

 

 

KP starší žáci 11. kolo

Meteor Tábor – Šumavan Vimperk 7:0 (4:0)

sestava Vimperka: Tachajev – Chalupa, Kopolovič, Chvosta, Bašta – Sýs, Vrábel, Matoušek, Kubačka, Novotný – Koloušek

střídali: Švarc, Le, Schettini, Vrábel, Krejčí

trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

 

Hodnocení trenérů: 

Od začátku utkání jsme chybovali a byli jsme jednoznačně horší tým. Více než výsledek mě mrzí hodně špatná hra, především defenzivní činnost celého týmu a hlavně nezaviněné zranění Martina Švarce, který si natrhl sval a tuto sezónu dohrál. Doufáme, ze se Martin co nejdříve uzdraví. Na tento zápas musime rychle zapomenout a během týdne se připravit na další utkání, které hrajeme v sobotu s Loko ČB. Blíží se konec soutěže, tak je třeba zatnout zuby a ještě máknout.”