Fotbalový víkend 29.10 – 30.10.

I. A třída, sk. A muži

sobota 29.10.2016

 

Šumavan Vimperk – FC ZVVZ Milevsko B 2:1 (1:1)

Góly: 6. Psutka, 56. Pospíchal – 16. M. Suchan. 

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka:

V dalším kole jsme doma hostili celek Milevska “B”, který byl před zápasem s 6 body na posledním místě tabulky. Na chvostu jsme je samozřejmě chtěli ponechat a výhrou se trošku odpoutat od dna tabulky. Do zápasu jsme vstoupili perfektně a brzy jsme vedli 1:0, kdy se prosadil Psutka. Náš brzký gól nám ale trochu ublížil, přestali jsme hrát, čehož soupeř využil a vyrovnal na 1:1.

 

Do druhého poločasu jsme šli s cílem vyhrát a zápas dotáhnout do vítězného konce. Moc se nám nedařilo po fotbalové stránce, ale celý tým makal a bojoval, a odměnou byly tři body za výhru 2:1. O rozhodující gól se postaral z přímého kopu Pospíchal, který se vrátil po zranění již v minulém zápase. Utkání se nám fotbalově moc nepovedlo, ale důležité jsou 3 body za vítězství a fakt, že všichni hráči drží za jeden provaz a snaží se pro Šumavan Vimperk udělat maximum.

 

V dalším kole jedeme do S. Ústí, kde to bude hodně těžké, ale budeme se rvát o každý bodík.

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/rijen/fotbal_muzi_vimperk_milevsko/{/gallery}

 

 

 

 

Krajský přebor starší žáci 

 

sobota 29.10.2016 

 

 

TJ Šumavan Vimperk – Loko České Budějovice 2:4 (1:1)

Góly: Kubačka,Koloušek

Sestava Vimperka: Tachajev – Chalupa, Vrábel, Chvosta, Hejtmánek – Sýs, Kopolovič, Matoušek, Kubačka, Novotný – Koloušek

střídali: Le, Schettini

trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

Hodnocení trenérů: ,, Po nevydařeném utkání v Táboře jsme si chtěli napravit reputaci doma proti LOKO ČB. Bohužel jsme hned od druhé minuty prohrávali, sice jsme do konce prvního poločasu ještě vyrovnali, ale to bylo to jediné co jsme udělali. V první půli vychytal Tachajev ještě několik šancí soupeře, jinak bychom šli do kabin se záporným skóre.

 

Druhý poločas začal stejně jako ten první a ve druhé minutě jsme opět o branku prohrávali. Naší hře chyběl pohyb bez míče a větší aktivita. V obraně jsme byli pomalejší než soupeř a tak několikrát šli hráči Lokotky sami na naši bránu. Plno šancí náš gólman ještě vychytal, ale i tak nám soupeř vstřelil ještě další dvě branky. My jsme dokázali dát šikovnému, ale malému brankáři r. 2004 pouhé dvě branky a tak jsme opět prohráli.

 

Hráči soupeře byli velmi šikovní a zaslouženě si odvezli všechny tři body. Příští týden nás čeká derby v Prachaticích a pokud se naše hra nezlepší, tak na jakýkoliv bodový zisk můžeme zapomenout.”

 

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/rijen/fotbal_st_zaci_vimperk_lokotka/{/gallery}

 

 

 

Krajský přebor mladší žáci 

sobota 29.10.2016 

 

TJ Šumavan Vimperk – Loko České Budějovice 5:3 (2:2)

Góly:Sedlár 2x,Paletář 2x Benda  

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/rijen/fotbal_ml_zaci_vimperk_lokotka/{/gallery}

 

 

I.A třída sk.B dorostu

neděle 30.10.2016

 

Šumavan Vimperk – Katovice/Stř.Hoštice 3:2p (2:0)

Góly:Šimandl,Chrášťanský

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/rijen/fotbal_dorost_vimperk_katovice/{/gallery}