Osm branek za poslední třetinu

MUŽI PODRUHÉ V ŘADĚ ZVÍTĚZILI, TENTOKRÁT

DEKLASOVALI HLUBOKOU

8. kolo KLM

neděle 13.11.2016 17:00, ZS Vimperk

HC Vimperk – Hluboká  9:3 (3:0,1:0,5:3)  

Góly a nahrávky: 8. M. Janda (Paule), 13. M. Janda (Paule), 18. M. Janda (J. Předota, Bojer), 32. M. Janda (Paule, O. Předota), 46. Tupý (Samohejl), 47. Bojer, 51. Korous (Tupý), 53. J. Sitter (J. Předota, Vítovec), 58. R. Sitter (Paule, Tupý) – 51. Oulík (Miler), 56. Moudrý (Roman Rákosník ml., Maurenz), 58. R. Heřmánek (Petr Bělohlav)

Rozhodčí: D. Čáp – Mašek, Diviš

Vyloučení: 6:8, navíc Hejda (Hluboká) 10 minut

Využití: 3:2

Diváků: 350

 

HC Vimperk: Pixa – O. Předota, Horejš, Tupý, R. Sitter, Kačmar, J. Předota – Paule, M. Janda, P. Novotný, Jiří Lang, Korous, Bojer, Samohejl, J. Sitter, Vítovec.

Trenér Pavel Předota.

 

Hluboká: Dašek (32. D. Černý) – Petr Bělohlav, Roman Rákosník ml., Žlůva, Dušek, R. Heřmánek, Hejda, od 21. navíc Brus – Oulík, Miler, M. Černý, Moudrý, Štěpán, Maurenz, Matěj Dvořák, Míšek, Gottwald, od 35. navíc Peřina.

Trenéři Miroslav Šulista a Jiří Irra.

 

Po důležitém vítězství v Soběslavi chtěli vimperští hokejisté potvrdit svou formu před domácím publikem v dalším utkání Krajské hokejové ligy proti Hluboké nad Vltavou. Vítězná nálada v týmu se projevila aktivní hrou od samotného začátku zápasu a na hosty se valil jeden útok za druhým. První branka utkání padla v 8. minutě z hole Martina Jandy, který do přestávky přidal ještě další dvě branky a čistým hattrickem zajistil domácím vedení 3:0 po první třetině.

 

Střeleckou formu potvrdil Martin Janda i ve druhé třetině, když ve 32. minutě zvyšoval svým čtvrtým gólem na 4:0 a držel tak stále status jediného střelce v utkání.

 

 

Ve třetí třetině již domácí kanonýr přenechal střílení branek svým spoluhráčům a po gólech obránce Tupého a útočníků Bojera a Korouse vedli vimperští 7:0. V 51. minutě hosté svoji první brankou v zápase snížili na 7:1, ale tento stav vydržel pouze dvě minuty, když osmý zásah domácích přidal Jiří Sitter. Hosté pak již jen zkorigovali výsledek dvěma brankami a konečné skóre 9:3 stanovil v 58. minutě Radek Sitter. Na vítězství 9:3 se čtyřmi brankami výrazně podílel domácí kanonýr Martin Janda a také brankář Tomáš Pixa, který opět předvedl výborný výkon.

 

Po odehraných osmi zápasech je Vimperk s devíti body za tři vítězství ve vyrovnané tabulce Krajské ligy na osmém místě. Další utkání hrají vimperští v neděli 20. listopadu v Táboře s místním B týmem a o týden později přivítají na domácím ledě Radomyšl. Děkujeme fanouškům za přízeň a podporu. 

 

foto:Zdeněk Formánek 

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/listopad/hokej_muzi_vimperk_hluboka/{/gallery}