HC Vimperk veze 3. místo z Břeclavi

Vánoční turnaj o pohár starosty města Břeclav

27.12.2016 ZS Břeclav

týmy:Lvi Břeclav A,Lvi Břeclav B,HC Vimperk,SHK Hodonín, SK Třebíč,HC RT Torax Poruba,HC Oceláři Třinec,LHK Jestřábi Prostějov.

 

vins breclav

 

zápasy ve skupině:

HC Vimperk – HC Břeclav A 11:1 (5:1,2:0,4:0)

HC Vimperk – Oceláři Třinec 4:11 (2:3,2:3,0:5)

HC Vimperk – Jestřábi Prostějov 9:3 (5:1,2:1,2:1)

 

pořadí ve skupině:

1.Oceláři Třinec

2.HC Vimperk

3.Jestřábi Prostějov

4.Lvi Břeclav A

 

 

Zápas o 3.místo s druhým týmem ze skupiny B SHK Hodonín

HC Vimperk – SHK Hodonín 10:1 (2:0,1:1,7:0)

 

konečné pořadí turnaje:

1.Oceláři Třinec

2.Torax Ostrava

3.HC Vimperk

4.SHK Hodonín

5.Jestřábi Prostějov

6.SK Třebíč

7.Lvi Břeclav A

8.Lvi Břeclav B

 

sestava : Jeřábek,Vondrášek,Drabeš,Schmied,Novotný,Květon, Huřík,Maruška,Švík,Sedláček. kuchař týmu:David Vinš ml.

trenéři:David Vinš,Jiří Schmied,Karel Sedláček vedoucí:Gabriela Švíková

 

Hodnocení turnaje pohledem hlavního trenéra Davida Vinše: Než začnu s hodnocením turnaje chtěl bych moc poděkovat za pozvání na tento turnaj a vyzdvihnout organizaci a celý tento krásný turnaj. Myslím si,že to byl jeden z nejhezčích turnajů at už prostředím,skvělou kulisou a výbornou organizací.Takže velká pochvala ze Šumavy všem organizátorům do Břeclavi.Celý turnaj byla jedna velká reklama na hokej a fair play od hráčů po trenéry.Na turnaj jsme bohužel nemohli odjet kompletní což mě hodně mrzelo.Ač z různých důvodů nemohli na turnaj David Vinš(nemoc),Adéla Voldřichová(nemoc),Denis Košnař(turnaj 09). I tak se tým velmi dobře doplnil a uhrál pro nás první medaili na venkovním turnaji.S odstupem času si člověk uvědomí co je to pro naše malé město za velký ůspěch,když vidí,co nechal za sebou za velikány.Hodně mě pobavili Hodonínští,kteří před zápasem o 3.misto nevěděli co je vůbec Vimperk tak ted už to vědí:-).Celý turnaj kluci odmakali na plno.Jediný zápas,který nám utekl byl s Třincem,ale jinak jsme působili seběvědomě po celý turnaj.Myslím si a nejen já,že jsme hráli jeden z nejhezčích hokejů. Velké poděkování patří rodičům,kteří vytvořili dětem domácí prostředí. Vybaveny bubny a trumpety byli nejvíc slyšet a oni by za fandění brali jasné zlato.Odměnou bylo krásné třetí místo a poprvé pocit té “bedny”.

 

Závěrem bych chtěl poděkovat panu Miloši Sichingerovi,který zaplatil dětem veškeré občerstvení do kabiny,kterého bylo opravdu hodně a klukům hodně pomohlo a za jeho bubny.Sichi moc dík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Přeji všem krásný konec roku 2016 a ůspěšný vstup do roku 2017 já díky všem za tento dodatečný dárek,který mě jako trenéra moc potěšil.