6.kolo mistrovský turnaj

6.kolo mistrovský turnaj

4.11.2017 ZS Vimperk

 

HC Vimperk A – HC Lvi ČB A 8:8 (3:2 , 2:2 , 3:4)

HC Vimperk A – HC Slavoj ČK A 4:4 (1:2 , 2:1 , 1:1)

sestava : Jeřábek , Drabeš , Košnař , Vondrášek , Vinš , Sedláček, Novotný.

 

 

 {gallery}vimperk/2017/fotky_zdenek_formanek/listopad/hokej_vins_st_vimperk_ck/{/gallery}

 

 

HC Vimperk B – HC Lvi ČB B 9: 11 ( 4:2 , 1:5 , 4:4)

HC Vimperk B – HC Slavoj ČK B 7:12 (1:4 , 3:4 , 3:4)

sestava: Kryštof , Karvan , Švík , Bělová , Pelech , Bušek M., Machovec.

 

 

 {gallery}vimperk/2017/fotky_zdenek_formanek/listopad/hokej_vins_ml_vimperk_ck/{/gallery}

 

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Další kolo mistrovského turnaje jsme odehráli doma s týmy Lvů ČB a Slavoje ČK. Na A straně jsme s Lvíčaty měli raketový nástup a brzo vedli 3:0 po té se hra vyrovnala a hrál se výborný hokej plný soubojů a oba týmy předvedli výborné bruslení. Hokeji nechybělo nic a všichni hráči odvedli maximum. Bod s Lvíčaty je pro nás jeden z nejlepších výsledků. Velká pochvala byla pro hráče za to ,že se snažili vyrovnat soupeři jak v bojovnosti tak v bruslení. V druhém zápase bylo tempo takové utahané a oproti prvnímu nemělo štávu. Hosté z ČK měli v bráně brankařku ( ročník 06) což dělalo našim velké problémy , ale odmakali zápas a zvrátili nepříznivý výsledek a nakonec vydřeli zasloužený bod. Takže dva zápasy , kde bylo vidět opět zlepšení v důrazu a bruslení.

 

Na B straně hráči výborně odehráli první zápas a výsledek 9:11 je proti týmu z ČB příznivý , škoda , že se nedosáhlo na remízu. V druhém zápase tak jako na A straně se moc nedařilo hodina volna moc neprospěla a výsledek a byl toho důkazem , kdy nešlo vůbec nic. Takové zápasy se prostě stávají jinak za první zápas velká pochvala. Ted nás čeká týden tréninků a v so první zápas na celé hřiště v Klatovech a v ne mistrák v Písku.

 

Závěrem bych chtěl vyzvednout gesto fair – play od hráče ze Lvů ČB Peti Interholce , který při avizovaném faulu na svojí osobu dojel za rozhodčím a přiznal svůj pád bez cizího zavinění a odvolal trestný nájezd v tomto věku něco neobvyklého a za nás klobouk dolu Peto!!!!!!!!!!