Divoká přestřelka na domácím ledě

DIVOKÁ PŘESTŘELKA S VÍTĚZNÝM KONCEM PRO DOMÁCÍ

9. kolo KLM

neděle 5. 11. 2017 17:00, ZS Vimperk

HC Vimperk – HC Tábor B  7:5 (2:1,1:3,4:1) 

Góly a nahrávky: 4. Paule (Jan Bárta), 16. J. Hanzal (Chaloupka), 31. Fleischman, 41. R. Sitter (J. Předota), 42. R. Suchánek ml. (Chaloupka), 51. J. Hanzal, 52. Tupý (Binder) – 18. Pípal (Š. Kadilák ml.), 21. Jankovský (Syrovátka), 22. T. Kratochvíl (J. Drda), 37. Pípal (Š. Kadilák ml.), 53. Pípal (Š. Kadilák ml.)

Rozhodčí: Jílek – P. Bělohlav ml., Knor

Vyloučení: 7:7, navíc Horejš (Vimperk) do konce, D. Hlaveš (Tábor) 10 minut.

Využití: 3:3

Diváků: 300

 

HC Vimperk: Robl – Vítovec, J. Předota, Kačmár, Chaloupka, Tupý, Horejš – Jiří Lang, R. Suchánek ml., R. Sitter, Jan Bárta, J. Hanzal, Paule, Binder, Fleischman, J. Sitter. Trenéři Pavel Předota a Jan Lavička.

 

HC Tábor B: Mich. Novák – D. Hlaveš, Brabec, F. Hubáček, Hastrman, Dudák, Raiterman – Jankovský, R. Ježek, Syrovátka, T. Kratochvíl, Mich. Jelínek, J. Drda, Mart. Novák, Š. Kadilák ml., Pípal. Trenéři Štěpán Kadilák st. a Petr Škulina.

 

Po týdenní pauze sehráli hokejisté HC Vimperk další utkání Krajské ligy mužů. V devátém kole přivítali na domácím ledě mužstvo Tábora B. Od úvodního hvizdu byli vimperští lepším týmem a již ve 4. minutě vedli po Pauleho brance. Druhou branku domácích přidal v 16. minutě Jiří Hanzal. Hosté stačili v závěru třetiny snížit na 2:1.

 

Do další dvacetiminutovky vstoupili domácí velice lehkovážně a hosté během dvou minut otočili skóre na 2:3. V polovině zápasu vyrovnal na 3:3 vimperský Fleischman, ale Tábor se díky další brance ve 37. minutě opět ujal jednobrankového vedení.

 

Vimperští se však dokázali na poslední třetinu zkoncentrovat a dvěma rychlými brankami, o něž se ve 41. a 42. minutě postarali Radek Sitter a Rudolf Suchánek, šli znovu do vedení – 5:4. Za deset minut přidali domácí hokejisté další dva góly, když se podruhé v zápase trefil Hanzal a po něm Tomáš Tupý. Tábor poté v přesilové hře stačil ještě korigovat výsledek na konečných 7:5 pro Vimperk.

 

V neděli 12.11. hrají vimperští v Pelhřimově.