Třetí mistrovský zápas

3.mistrovký turnaj – ZS Vimperk – celé hřiště

HC Vimperk – TJ Loko Veselí nad Lužnicí 3:6 (2:2 , 0:2, 1:2)

 

sestava : Jeřábek , Kryštof , Drabeš , Novotný , Bělová , Košnař , Vinš , Pýcha , Dvořák , Voldřichová , Pelech , Sedláček , Interholc , Huřík .

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše : Třetí mistrovský zápas jsme odehráli po sobotním přátelském zápase doma s týmem z Veselí . Veselí je momentálně jedno z nejlepších týmů nejen u nás v kraji , ale má výborné výsledky i z turnajů po celé republice. Děti jsme na tento zápas připravovali celý týden , aby ho zvládli hlavně po psychické stránce . Naše četná marodka ( Vondrášek , Karvan , Machovec , Švík , Bušek ) naznačila , že to bude těžší než jsme čekali..

 

Museli jsme tým doplnit Adélkou Voldřichovou z 09 , která hrála na celé hřiště podruhé v životě a porvala se s tím parádně . Dále nás dopnil Tomáš Pýcha a Petr Interholc. Co k zápasu říct ?? Sehráli jsme výborné utkání v sestavě , kdy nám chybělo plno hráčů jsme předvedli bojovný a výborný zápas . Od brankářů po posledního hráče jsme předvedli hokej na hranici svých možností a výsledek 3:6 je pro nás něco neskutečného a to z důvodu , že Veselí není pouze jen o hráčích Veselí. V jejich týmu jsou hráči Motoru i Tábora a je to opravdu silný tým. O to víc nás těší celková hra i výsledek. Říkal jsme hráčům , že hrát se dá s každým a pokud všichni bojují a hrají na hranici svých možností dovedeme hrát i s takovým týmem jako je Veselí. Nemáme ve svém středu žádné hráče , co převyšují svojí kategorii , ale tým bojovníků , kteří mi dnes ukázali , že netrénujeme zbytečně. Klobouk dolů hokejky!!!!!!!!!!

 

Moc dík do CB za doplnění , aby jsme mohli zápas odehrát . Ted se budem modlit , aby nám neulehl někdo další poněvadž nás čeká zápas v pátek v Písku a v neděli doma s Táborem. Moc díky za velmi vydařený hokejový víkend….. Závěrem vyzdvihnu fair – play gesto Vašíka Svobodů!!!

 

 

 Foto:Zdeněk Formánek 

 

 

 

{gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/leden/hokej_4_trida/{/gallery}

 

 

 

 

 

 

Sobota 27.1.2018 přátelské utkání s týmem SALZBURG

Red Bull Salzburg – HC Vimperk 0:21 ( 0:3 , 0:7 , 0:11)

 

sestava : Jeřábek , Kryštof , Bělová , Hejda , Voldřichová , Vinš , Dvořák , Pelech , Pýcha , Jiřík , Karvan , Huřík , Sedláček.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše : Po domluvě s trenérem Krumlova T. Ulmanem jsme přijali nabídku sehrát přátelské utkání s rakouským Salzburgem. Sestavu jsme museli doplnit o hráče Lvů a Motoru poněvadž máme velkou marodku a dva hráči byli na fotbale. Zápas byl jak vypadá výsledek jednoznačný hned od začátku. Není tady asi co hodnotit byl to takový trénink a konfrontace s mužstvem z Rakouska dopadl jak dopadl . Byl jsem rád , že se odehrálo bez zranění a mohli jsme se těšit na nedělní zápas proti Veselí nad Lužnicí.

 

{jcomments off}