18 branek do sítě soupeře

DOMÁCÍ SI Z CHUTÍ ZASTŘÍLELI, PELHŘIMOV SCHYTAL NEJVYŠŠÍ

DEBAKL V SEZÓNĚ

 

23. kolo KLM

neděle 11. 2. 2018 17:00 – ZS Vimperk

HC Vimperk – HC Lední Medvědi Pelhřimov B. 18:1 (7:0,6:0,5:1) 

 

 

Góly a nahrávky: 5. Kačmár (J. Sitter, R. Sitter), 7. R. Sitter (R. Suchánek ml.), 10. Binder (Janásek), 14. Korous (Jan Bárta), 17. Jiří Lang (Chaloupka, Binder), 19. Fleischman (Janásek), 20. R. Suchánek ml. (J. Sitter), 26. Chaloupka (Vítovec, P. Novotný), 28. R. Suchánek ml. (R. Sitter), 33. P. Novotný, 34. R. Sitter (R. Suchánek ml., Vítovec), 37. J. Sitter (J. Předota, R. Suchánek ml.), 40. Korous (R. Sitter), 42. J. Předota (R. Suchánek ml.), 54. Jiří Lang (Binder), 59. P. Novotný (Jiří Lang, Binder), 59. J. Předota (J. Sitter), 60. R. Sitter (J. Předota) – 50. Nikodým (J. Vrátný). Rozhodčí: J. Stach – Diviš, J. Macháček

 

Vyloučení: 6:4

Využití: 2:0; v oslabení: 3:0

Diváků: 341

 

Vimperk: Robl – Vítovec, Chaloupka, Kačmár, J. Předota, Janásek, Horejš – Binder, Jiří Lang, P. Novotný, J. Sitter, R. Suchánek ml., R. Sitter, Jan Bárta, Korous, Fleischman. Trenér Pavel Předota.

 

 

Pelhřimov B: M. Urban – Cerhan, J. Doubek, Hráček, Kalenda – Moucha, J. Vrátný, Nikodým, J. Štěpán, Zadražil, Kaminski, Buchta, Barták. Trenér Radek Šáda.

 

V Krajské lize hostili vimperští hokejisté poslední béčko Pelhřimova, které ještě v sezoně nezískalo ani bod. Domácí, kteří bojují o první čtyřku, byli horkým favoritem. Tuto úlohu do puntíku splnili. Od začátku utkání bylo jasné, kdo je pánem na ledě. Vimperští roztočili před brankou soupeře nevídaný kolotoč a za záda bezmocného gólmana sypali jednu branku za druhou. Po deseti minutách to bylo 3:0 a na konci třetiny 7:0. Vimperští nepolevili ani ve druhém dějství a bylo jasné, že si jdou pro nejvyšší vítězství za dlouhá léta. Nakonec se skóre zastavilo na osmnáctce, a to domácí ještě neproměnili trestné střílení. „Vydařil se nám střelecky úvod zápasu, od něhož se odvíjel zbytek utkání. Ceníme si, že hráči nepolevili a drželi tempo až do konce,“ komentoval utkání vimperský trenér Předota.

 

V tabulce je Vimperk čtvrtý se ztrátou dvou bodů na třetí Radomyšl. Nyní jede do Soběslavi, která bojuje o účast v osmičce. 

 

 

 

Foto:ZdeněkFormánek

 

 

{gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/unor/hokej_muzi_vimperk_pelhrimov/{/gallery}