dorost

Šumavan Vimperk potrápil soupeře

1.A muži

Tatran Prachatice – Šumavan Vimperk 2:3 (1:3)

góly: 7., 19. Pankratz, 44. Kvapil

sestava: Hrubý – Samec, Sedláček (K), Kvapil, Kurz (21. Sýs, 60. Uhlík) – Blahout J. – Podskalský (80. Gyürüsi), Blahout V., Kvapil, Pospíchal – Šimandl

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka: Do Prachatic mi bohužel kromě tradičních zraněných hráčů chyběl Samohejl a Děd, navíc ještě nemocný dorostenec Matoušek. V základní sestavě tak naskočili dva dorostenci Samec a Šimandl, kteří si vedli skvěle a to měli včerejší zápas za dorost v nohách. Musím ale pochválit tentokrát celý tým!! Hráli jsme hezký fotbal, na který se dalo koukat. Do vedení jsme šli gólem Venci Pankratze, který dal ze střední vzdálenosti gól na 0:1. Bohužel jsme inkasovali brzy na 1:1 a ještě se nám zranil Honzík Kurz. Tímto mu za celý oddíl přeji brzké uzdravení a ať je brzy v pořádku. Po chvíli znovu skóroval Pankratz, který dal gól krásným přehozením gólmana, který mu vypracoval Vojta Šimandl – 2:1. V závěru prvního poločasu jsme ještě naše vedení navýšili, kdy se prosadil v malém vápně matador Kvapil po perfektním centru Pospíchala. Mimochodem Pospíchal byl náš absolutně nejlepší hráč zápasu!!! Dělal domácím veliké problémy. Musím ale zdůraznit, že ještě další dvě, tři šance jsme v prvním poločase nedali, což je škoda.

 

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem pokračovat v naší hře a nedávat domácím prostor k brankovým situacím. Bohužel jsme ale brzy dostali gól na 2:3 a ještě se zranil Lukáš Sýs, kterého nahradil na stoperu Michal Uhlík. Zápas už jsme ale zvládli a dle mého názoru jsme zaslouženě vyhráli. Pochvalu zaslouží celý tým, už jsem vyzdvihl Pospíchala a rád bych pochválil Vencu Pankratze a všechny dorostence Šimandla, Samce a Uhlíka.

 

Máme 42 bodů, což je neskutečné s ohledem na to, kolik máme celé jaro zraněných hráčů. Jedeme dál a v dalším a to již posledním kole přivítáme doma celek Blatné, která hraje o postup. Na zápas se zase poctivě připravíme a odmakáme ho za Šumavan Vimperk jak se sluší a patří.

 

 

Dorost  2017/2018

dorost

1.A dorostu

Mirotice – Šumavan Vimperk 1:4 (0:2)

góly: 39. M. Matoušek, 40. Uhlík, 56. Formánek, 70. Šimandl

sestava: Jaroš (46. Tachajev) – Formánek, Uhlík, Kopolovič, Samec – Vintr, Červený, Kadlec, Koubek – Šimandl (K), Chvosta střídali: Švarc, Matoušek M.

trenér: Jiří Formánek

 

 

 

Starší příprávka 2017/2018

st pripravka

Krajský přebor přípravek

Starší přípravka:

Šumavan Vimperk – FC Písek 12:5 (4:3)

Šumavan Vimperk – MAS Táborsko 21:4 (14:1)

sestava: Kouřim, Kovářová, Sedláček (K), Pineau, Hovorka, Kortus, Voldřich, Havlan, Vondrášek, Uhlík, Košnař, Kalianko, Hudík

trenéři: Sedláček, Vondrášek

 

Mladší přípravka:

Šumavan Vimperk – FC Písek 2:22 (1:12)

Šumavan Vimperk – MAS Táborsko 9:28 (4:12)

sestava: Bursa, Beneš Mar., Novotný, Preněk, Spaczynski (K), Štěpánek, Sova, Vácha D., Beneš Mat., Čepelák, Hanzal, Kovář, Tůma, Vácha A.

 

text:Michal Uhlík ml.

foto:Šumavan Vimperk

{jcomments off}