Vysoká výhra Šumavanu Vimperk

TJ Šumavan Vimperk – Mariner Bavorovice 5:1 (4:1)

góly: 10., 28. Pospíchal, 16. Císař, 41. Pankratz, 62. Kvapil

sestava: Winter – Blahout J. (85. Sandany), Šíp (K), Psutka, Čech – Blahout V., Kvapil (82. Samec) – Podskalský (74. Gyürüsi), Pankratz (77. Frček), Pospíchal – Císař (69. Vondrášek)

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka: V prvním mistrovském zápase jsme “doma ve Čkyni” přivítali celek Bavorovic, který obhajuje titul. U nás ve Vimperku se pracuje na nové tartanové dráze a máme hřiště uzavřené. Tímto děkuji oddílu SK Čkyně za poskytnutí azylu a za výborné podmínky, které nám kluci ze Čkyně poskytli.

 

Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně a vytvořili jsme si veliký tlak. Do vedení nás dostal náš nejlepší hráč zápasu Kuba Pospíchal a vedli jsme 1:0. Brzo jsme bohužel inkasovali a bylo to 1:1. My jsme ale pokračovali v naší aktivní hře a postupně jsme navýšili skóre na 4:1 do poločasu. Naše góly dával opět výborný Pospíchal, skvělý Císař a s chutí hrající Vena Pankratz.

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili hodně vlažně a hosté byli aktivnější. Ale žádný gól nedali a naopak jsme to byli my, kdo skóroval a Martin Kvapil zvýšil hlavou na 5:1. Jsem šťastný, že jsme sezónu dobře rozjeli a i přes to, že máme zraněné Sedláčka, Chvostu a Děda, tak jsme zápas zvládli. Musíme ale pokračovat v naší tvrdé práci a mít nosánky dole. Jedeme dvakrát ven, v neděli od 14:00 do Lažišť a poté do Trhových Svin.

 

Děkuji všem dneska. Hráčům, divákům, oddílu SK Čkyně. A prosím naše diváky, aby nás podpořili i v neděli v Lažišti. 

 

 

Foto:Zdeněk Formánek 

 

{gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/srpen/fotbal_muzi_vimperk_bavorovice/{/gallery}

 

 

{jcomments off}