vins

Přátelské zápasy ml.žáku HC Vimperk

Ml.žáci HC Vimperk

Přátelské utkání 22.8.18 ZS Příbram

HC Příbram – HC Vimperk 3:5 (1:0 , 2:1 , 0:4 )

 

 

sestava: Jeřábek , Drabeš , Novotný , Vondrášek , Huřík , Dvořák , Karvan , Švík , Vinš , Machovec , Sedláček , Krejsa , Velek , Pelech , Koška.

 

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Den a noc tak by se dali nazvat první dva přátelské zápasy nové sezony. Po sobotním utrpení ve Strakonicích jsme k druhému zápasu zajížděli do Příbrami. První dvě třetiny nás trápila koncovka a náš brankář Potůček , který chytal za Příbram měl plné ruce práce. Ve třetí třetině jsme zápas otočili pěknými brankami a zápas dovedli do vítězného konce.

 

Chtěl bych vyzvednout bojovnost všech hráčů na ledě. Byl to obrovský rozdíl mezi sobotou a dneškem. Doufám , že nám elán a chut vydrží nadále. Ted nás čeká ještě jeden trénink ve Strakonicích a od středy už začneme konečně trénovat doma ve Vimperku. Sezona to bude hodně těžká , ale myslím si , že pokud budeme všichni chtít a bude hlavně chut pracovat nemuselo by to být špatné.

 

Přátelské utkání Strakonice 18.8.2018

HC Strakonice – HC Vimperk 6:2 ( 1:0 , 2:1 , 3:1)

 

sestava: Jeřábek , Kryštof , Drabeš , Novotný , Huřík , Myslík , Pixa , Eigner , Dvořák , Velek , Žampachová , Vinš , Švík , Krejsa , Karvan , Sedláček , Koška.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: K prvnímu přátelskému utkání jsme zajížděli do Strakonic. Zápas těžko hodnotit. Zápas byl těsně po kempu a únava byla hodně znát navíc na rozdíl od domácích ještě netrénujeme , ale ani jedna z těchto věcí nás neomlouvá nad tak příšerným výkonem , který jsme předvedli. Zápas byl z naší strany bez bojovnosti a nápadu něco vymyslet a ikdyž jsme domácí přestříleli bylo to bezzubé.

 

Nebudu dělat vědu z jednoho zápasu a budu doufat , že až začneme ve Vimperku , že se vše změní a výkon půjde nahoru od všech hráčů. Dnešek mě zklamal v nasazení a bojovnosti oproti domacím tam nebylo nic je třeba si taky už uvědomit , že nechodíme do kroužku a nehrajeme mini – hokej!!!!!!!!!!!!

 

Další zápas sehrajeme ve středu v Příbrami. 

 

{jcomments off}