Šumavský pohár ZS Milevsko

Šumavský pohár ZS Milevsko 30.9.2018

HC Milevsko 2010 – HC Vimperk 6:5 ( 3:1 , 2:3 , 1:1 )

sestava:Jeřábek , Kryštof , Huřík , Bělová , Novotný , Žampachová Velek , Vinš , Vondrášek , Sedláček , Krejsa , Vincík , Machovec, Pelech

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Po pátečním vítězném zápase doma s Plzní nás čekal v prvním kole Šumavského poháru silný celek Milevska , který nám před 3 týdny nadělil v přátelském zápase 8 gólů. V sestavě dnes chyběli opory týmu Dvořák a Drabeš , ale i přesto jsme se s tím porvali po svém a odehráli pro mě výborný zápas. V domácím dresu zářil tak jako vždy J.Podrabský, který nám jako vždy dělal velké problémy . My jsme odehráli opravdu povedený zápas a všichni odvedli maximum. Jen škoda , že jsme nedosáhli na remízu , ale i tak byli všichni moc pochváleni. Osobně jsem moc rád za tyto pro mě ” porovnávací zápasy ” , kde vidíme jak jsme na tom.

 

Dnešek nám jasně ukázal , že práce z tréninků se začíná přenášet do zápasů a to je z čeho mám největší radost . Ted nás čeká klasicky tvrdá práce při trénincích a v sobotu cestujeme na mistrovský zápas do Tábora.

 

Během měsíce října sehrajeme další 3 přátelské zápasy s týmy Lvíčat a Motoru v rámci tréninku za což děkuji do ČB na dálku !!!! 

{jcomments off}