Mladší žáci vyhráli sezonu 2018/2019

23.mistrovský zápas 15.3.2019 ZS Vimperk

HC Vimperk – Pilsen Wolves 4:10 ( 4:2 , 0:3 , 0:5 )

sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Novotný, Huřík, Žampachová, Švík, Vinš, Vondrášek, Dvořák, Karvan, Sedláček, Vincík, Krejsa.

 

ml zaci 1

 

24. mistrovský zápas 16.3. 2019 ZS Tábor

HC Tábor B – HC Vimperk 4:6 ( 1:3 , 1:2 , 2:1 )

sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Novotný, Huřík, Žampachová, Švík, Vinš, Vondrášek, Velek, Dvořák, Machovec, Sedláček, Vincík, Krejsa.

 

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Poslední dva mistrovské zápasy sezony 2018 – 19 jsme odehráli v pátek doma s Plzní a v sobotu v Táboře. V pátek proti Plzni jsme začali výborně a brzy vedli 3:0. Bylo , ale otázkou času , kdy soupeř srovná krok, protože byl fyzicky jinde. Hosté výborně bruslili a od poloviny zápasu nás přehrávali. Závěrečnou třetinu jsme odešli fyzicky. Hráče jsem pochválil, že nic nevypustili a makali do konce, ale rok rozdílu byl prostě znát. Říkám to pořád a budu si stát za tím, že rok v hokeji je hrozně moc, ale pro náš tým určitě takové zápasy potřebujeme. Sáhnout si na dno a nechat na ledě všechno. Lepší prohrát 10:4 než vyhrát 15:0, takové zápasy nic nedávají. Byl jsem jen zvědav, co udělá tento zápas s týmem, jak se dají fyzicky dohromady, protože toho bylo opravdu dost a zápas se hrál večer.

 

ml zaci 2

 

V sobotu jsme odcestovali na poslední mistrák do Tábora. V Táboře proti domácímu B mužstvu jsme odehráli zápas takový, jaký hrál soupeř. Pro oko diváka to moc nebylo a k výkonům z posledních zápasů to mělo hodně daleko. Mrzí mě, že dokážeme odehrát výborné zápasy se silnými týmy a pak proti soupeři, kde byli dva hokejisti hrajeme pro mě rybník. Moc rádi se přizpůsobujeme soupeřům. Nakonec jsme zápas dovedli do vítězného konce a po zápase si užili oslavy, když jsme vyhráli skupinu D ligy mladších žáků pro sezonu 2018-19. Po zápase dostal každý hráč na památku tričko a čepici. Za odměnu jsme zašli v Táboře do Svíčky na bowling a na krátké posezení. Moc tímto všem hráčům, trenérům a rodičům děkuji , že jsme si splnili cíl , který jsme si před sezonou dali. Zápasy to někdy byly těžké, někdy lehké, ale ukázali jsme, že hokej hrát umíme a hlavně proti ročníkům stejné kategorie 08. Ještě jednou dík borci!!!!! Hodiny tvrdé práce a hodin na zimním stadionu se vyplatily.

 

Příští víkend nás čeká závěrečný turnaj sezony v Litoměřicích, kde zkusíme zabojovat o medaile. Po turnaji nás čeká zasloužené volno. 

 

{jcomments off}