Muži nezvládli utkání se Semicemi

1.A muži

 

TJ Šumavan Vimperk – FC Semice 2:3 (1:0)

góly: 7’ Vondrášek, 86’ Schwarz

sestava: Vlk – Děd (88’ Sýs), Pospíchal, Šíp, Blahout J. – Čech (71’ Vintr), Blahout V. (58’ Rod), Vondrášek (K, 65’ Samec), Pankratz (81’ Janoud) – Tesař, Schwarz

 

Hodnocení trenérů: Na domácím hřišti jsme přivítali tým Semic, se kterým se nám ještě nepodařilo nikdy naplno bodovat. Bohužel to nevyšlo ani tentokrát. Do utkání jsme vstoupili s nasazením a po proměněném pokutovém kopu, který zkušeně proměnil náš kapitán Petr Vondrášek, jsme se ujali vedení. Bohužel poté náš tlak polevil a hra se vyrovnala. I hosté měli výhodu pokutového kopu, který ovšem bravurně vychytal náš brankář Jakub Vlk, který se po dlouhé pauze způsobené zraněním vrátil mezi tři tyče. O poločase se tak šlo do kabin za stavu 1:0.

 

Bohužel nástup do druhého poločasu nám nevyšel a nedokázali jsme s velmi dobře hrajícím soupeřem držet krok. Přišlo tak vyrovnání a další šance soupeře, které vychytal Jakub Vlk. Naší asi největší šanci v utkání jsme ani na dvakrát nedokázali umístit za záda hostujícího brankáře a z následného protiútoku soupeř zvýšil na 1:2. Jedenáct minut před koncem utkání soupeř ještě zvýšil na 1:3 a dá se říct, že bylo po zápase. Ovšem naši hráči se nechtěli vzdát bez boje a v 86. minutě ještě snížil na 2:3 po přihrávce Jakuba Pospíchala náš útočník Silvestr Schwarz. To bylo bohužel z naší strany vše a tak jsme poprvé v sezoně nezískali na domácím hřišti ani bod. Je třeba uznat, že soupeř hrál velmi dobře a my jsme si nedokázali s jeho hrou poradit.

 

Za výkon v utkání zaslouží pochvalu Martin Šíp, Jakub Pospíchal, Petr Vondrášek, Silva Schwarz a vynikající Jakub Vlk. Velké díky patří dorostencům Ondřejovi Rodovi a Lukášovi Vintrovi, kteří našemu týmu opět pomohli.

 

Příští týden zajíždíme do Vodňan, kde už budeme chtít, po dvouzápasovém půstu, bodově uspět. 

 

zdroj:Šumavan Vimperk

    {gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/zari/fotbal_muzi_vimperk_semice/{/gallery}

{jcomments off}