Turnaj o vánoční pohár v ledním hokeji

Turnaj o vánoční pohár v ledním hokeji – ročník narození 2010

 

V pátek 27.12. se uskutečnil první ze série tří dětských turnajů o vánoční pohár v ledním hokeji – tentokrát hráli děti ročníku narození 2010 a mladší.

 

DSC 0281 

 

Pozvali jsme tradičního soupeře z Českého Krumlova a aby děti změřili síly i s někým méně známým tak 3 týmy hrající západočeskou soutěž – Klatovy, Rokycany a Domažlice. Hrálo se systémem každý s každým.

 

Poprvé jsme zvolili atraktivní systém bodování, kdy se hrají 2 poloviny po 15 minutách čistého času, každá samostatně ohodnocená dvěma body (případně jedním bodem za remízu) a na konec ještě děti jedou samostatné nájezdy, kde mohou vybojovat další bonusový bod.

 

DSC 0093 

 

Hned první zápas Vimperka s Českým Krumlovem se ukázal být předčasným finále. Hrál se vyrovnaný a pohledný hokej, bohužel obě poloviny jsme prohráli o jeden gól. V následném penaltovém rozstřelu sice zvítězili, ale odnesli si ze zápasu pouze jeden bod (Krumlov čtyři).

 

Zbávající tři zápasy se soupeři ze západních čech nám udělaly velkou radost! Vimperští mladí hokejisté poměrně jednoznačně porazili všechny tři týmy a ukázali, že pokud by hráli západočeskou soutěž, neudělali by ostudu. Bohužel ani Český Krumlov nezaváhal a první místo na turnaje si pohlídal.

 

jan kolafa

 

Krásná stříbrná medaile byla zasloužená odměna za dvanáct hodin strávených na zimním stadionu.

 

Realizační tým ročníku 2010

 

Tabulka turnaje:

1. HC Slavoj Český Krumlov 18bodů 33:6

2. HC Vimperk 15bodů 41:9

3. HC Klatovy 7bodů 10:32

4. HC Rokycany 6bodů 13:39

5. HC Domažlice 4body 18:29

 

   {gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/prosinec/berta_turnaj_27_12/{/gallery}

 

{jcomments off}