cck

OS ČČK Prachatice – dobrá kvalita akcí a služeb

První lednové dny definitivně uzavřely rok 2015. Pro mnohé se nový rok začal odehrávat ve znamení začátků, pro další je to “jen” pokračování v tom, co se v roce předchozím podařilo, vybudovalo, rozjelo. To platí o firmách, podnicích, podnikatelích, stejně jako o zájmových organizacích, spolcích i klubech. Ale co se vlastně v loňském roce v našem regionu doopravdy podařilo a co je teprve na začátku? K čemu si připíšeme mínus a co nás obohatilo? Ptáme se těch, jejichž působení nás ovlivňuje především, ať už jde o veřejnou správu, komerční podnikatelskou sféru, nebo kulturně-umělecké a sportovní zázemí.

 

 


Úspěšné vimperské firmy a společnosti přináší svoji bilanci. 

 

 

OBLASTNÍ SPOLEK ČČK PRACHATICE 

 

 

Co se vám (vaší společnosti/instituci) podařilo v uplynulém roce?

 


Udrželi jsme všechny aktivity v oblasti první pomoci, humanitární činnosti a dárcovství krve. Nově jsme uspořádali Světový den první pomoci /Den branné přípravy i ve Vimperku/ a praktické cvičení humanitární jednotky zaměřené na monitoring zasažené obce a psychosociání podporu. Realizovali jsme dva projekty zaměřené na domácí násilí jak v Prachaticích, tak ve Vimperku. Rozjeli jsme zájmové vzdělávání dětí a mládeže “Mladý zdravotník”.

 

 

Čím navážete na předchozí rok – jaká vylepšení, aktivity a projekty plánujete letos?

 


V letošním roce opět chystáme vzdělávání v první pomoci včetně soutěže mladých zdravotníků, akce pro veřejnost jako Světový den první pomoci nebo divadlo ke Dni dárců krve. Opět připravujeme cvičení humanitární jednotky zaměřené na hromadné neštěstí.

 

 

Jak vidíte vaši firmu (společnost, organizaci…) na konci roku 2016? Čeho, jakého cíle, byste rádi dosáhli?

 


Na konci roku předpokládáme vánoční večírek, kde zhodnotíme, že jsme v první pomoci vyškolili o 20% více zájemců 🙂 A nyní vážně, naším cílem je udržet dobrou kvalitu všech akcí a poskytovaných služeb, připravit důstojné oceňování dárců krve, soutěž mladých zdrabotníků, akce pro veřejnost…

 

 

 

 

Děkujeme za odpovědi, přejeme hodně štěstí na cestě za vašimi plány a po celý rok příznivé klima a dobré zprávy.

(red)



____________________________________________________________________________________________

 

 

      

 

 

{jcomments off}

 

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu