STAN – starostové a nezávislí

Staráme se o Vimperk a jeho osady, jdeme do komunálních voleb

 

Vážení spoluobčané,

logonove

rozhodli jsme se kandidovat v podzimních komunálních volbách. Jsme uskupení občanů, kteří mají společný zájem o komunální politiku, dění ve městě a každodenní potřeby nás všech.

 

Co nabízíme? Své životní i pracovní zkušenosti. Máme zkušenosti z řízení města, rozumíme právu, podnikání, bezpečnosti, sociálním službám i volnočasovému vyžití. Co chceme prosadit? Efektivní a hospodárné řízení města, smysluplnou investiční politiku, bezpečnost, investici do našich občanů – do budoucnosti našich dětí a do kvalitního života seniorů. Chceme otevřené dveře radnice pro všechny občany i návštěvníky. Město, osady a jeho občané jsou pro nás jednou velkou rodinou. Chceme se starat o to, kde a jak dobře žít, jak získat finanční prostředky a jak se postarat o ty, kteří ještě nebo už nemohou.

 

Jak to děláme? Slušně, poctivě a smysluplně. Je to nejlepší cesta i způsob!

 

Děkujeme, že nám dáte hlas.

 

STAN – starostové a nezávislí

 

Ing. Jaroslava Martanová, Jiří Formánek, Karel Beránek, Dušan Preněk, JUDr. Tomáš Samek, ing. Bohumil Petrášek, ing. Karel Hudeček, Blanka Kramářová, PhDr. Petra Strašilová Ph.D., Libor Kudláč, František Suchý, ing. Růžena Kyselková, ing. Vlastimil Červený, Pavel Záleský, Josef Bílý, Jan Doule, Mgr. Iva Doubková  

 

{jcomments off}