Nevihnutí: Je to tam!

Je to tam!

 

logo nevihnuti     Včerejší datum bylo mezním termínem pro odevzdání kandidátních listin a v našem případě i petičních archů, které posvětí naši kandidaturu. Jako hnutí nezávislých kandidátů jsme si schválně zvolili tu nejtěžší možnou cestu. Cestu bez podpory některé z politických stran. Cestu nutnosti shromáždit minimálně 517 podpisů voličů a možnosti mluvit s Vámi. Již minimálně toto nás odlišuje od ostatních stran či hnutí kandidujících do komunálních voleb ve Vimperku.

      A povedlo se. Spolu s přihláškou k volbám jsme včera odevzdali archy s celkově 681 podpisy, což je o 164 více, než jsme potřebovali. Děkujeme všem, kteří podepsali – vážíme si možnosti, kterou jste nám tím otevřeli a zároveň nás velice potěšila podpora a zpětná vazba, kterou jsme během sběru podpisů získali od velice rozmanité skupiny občanů Vimperka a přilehlých osad. Chápeme i ty, kteří odmítli podepsat – ať už z důvodů nechuti kamkoliv se podepisovat, strachu o své osobní údaje či z pouhých nesympatií k našemu hnutí. Všechny důvody jsou legitimní. A největší dík patří mnoha dobrovolníkům, kteří nám se sběrem pomohli a výrazně nás tak přiblížili na startovní čáru volebního „závodu“. Se sběrem podpisů jsme začali docela pozdě – měli jsme na něj jen 25 dní. Brali jsme to jako takový malý test, jestli jsme schopni obstát jak před vimperskou veřejností, tak sami před sebou – jestli zkrátka umíme, jak se dneska s oblibou říká, zabrat. A výsledek jasně ukázal, že to dokážeme. V podobném nasazení budeme pokračovat i nadále. V předvolebním období a v případě získání mandátů i v následujících 4 letech. Jsme uskupení lidí mnoha profesí i názorů, které spojuje elán, nadšení a chuť sbírat zkušenosti.

 

Pustili jste nás k volbám – děkujeme!

 

Nevihnutí (Petr Samek, Adéla Jiříková, Jan Hanžl, David Pfeifer, Lenka Kukačková, Jan Czerwenka, František Řehoř, Stanislava Vacíková, David Šindler, Roman Pech, Simona Žižková, Ondřej Šavrňák, Hana Zubová, Jiří Kortus, Milan Kuncl, Hana Košnarová, Pavel Mráz)

 

petice samek 

 

{jcomments off}