Langerová a Brzobohatý v Prachaticích

V roce 2015 vystoupí v Prachaticích Aneta Langerová a Ondřej Brzobohatý

 

Prachatické Kulturní a Informační služby si na jarní sezonu roku 2015 připravily dva velké koncerty. 11. února se v Městském divadle Prachatice představí Aneta Langerová za doprovodu kapely, smyčcového tria a piana. 10. dubna pak na stejném místě zahraje divákům oblíbený muzikant a herec Ondřej Brzobohatý. Na oba koncerty se již rozběhly předprodeje a lístky jsou k dostání v prachatickém Infocentru na Velkém náměstí.

 

Po pěti letech příprav vydala v listopadu Aneta Langerová nové album, které nese název Na Radosti. Deska je příznivě přijímána jak kritikou, tak širokou veřejností a stala se tak jednou z nejzásadnějších desek roku.

Vzhledem k tomu, že deska vznikala ve studiu, které se ukrývá v lesích na Šumavě nedaleko Prachatic a je to také při jejím poslechu znát, tak i křest desky Na Radosti a start stejnojmenného jarního turné proběhne v Prachaticích v Městském divadle.

Aneta Langerová autor Olga Špátová IMG 9902-2

 

V prachatickém divadle se představí osmičlenné hudební těleso, které je spojením dvou dosavadních podob koncertního projevu Anety, tedy elektrifikované kapely, vystupující na festivalech a velkých koncertech, a komorního smyčcového tria, klavíru a kytary známého z projektu Pár míst.

Na koncertě zazní jak novinky z právě vydaného alba, tak samozřejmě i známé písně z alb předchozích, jako například píseň Voda živá, Vzpomínka, Malá mořská víla, V bezvětří atd.

Vstupné v předprodeji: 360,-/Na místě: 400,-

 

 

ob prachatice nahled
Ondřej Brzobohatý se vydává na Identity Tour 2015, které naváže na mimořádně úspěšné Identity Tour 2014, které vyvrcholilo dvěma prosincovými koncerty v pražském Divadle Radka Brzobohatého a celkem nabídlo 13 koncertů. Ve vyprodaných sálech vládla bezprostřední atmosféra, publikum nadšeně aplaudovalo skvělým výkonům všech muzikantů a především Ondřeje Brzobohatého, který se představil nejen jako zpěvák a klavírista, ale také jako pohotový a vtipný průvodce koncertem… Diváci se opět mohou těšit na písničky z Ondřejova debutového alba Identity, oceněného Zlatou deskou Supraphonu, i skladby staršího data či žhavé novinky.

 

Kapela zahraje ve složení: Ondřej Brzobohatý – piano, zpěv, Matouš Kobylka – saxofon, klarinet, Tomáš Kozelka – bicí, Jaroslav Pokorný – baskytara, Ondřej Fišer – kytara.

 

Vstupné v předprodeji 350,-/Na místě: 400,-

 

 

-kis pt-